" /> "/> "/>

El C.B. Adepaf Figueres rep la visita de la federació organitzadora de la KBL

El president de la federació organitzadora de la Korean Basketball League (KBL), juntament amb els 10 presidents dels Clubs més importants de la lliga visiten el CB Adepaf Figueres.

19-06-2019 11:46

Després de la visita al F.C. Barcelona, han arribat a Figueres recomanats per la Federació Catalana de Basquetbol per conèixer un dels Clubs no professionals que realitza una bona tasca, tant a nivell de formació a categories de la base com el treball a nivell social que l'envolta.

La trobada s'ha iniciat explicant a nivell institucional el C.B. Adepaf Figueres, tant la història del Club com l’actualitat amb les diferents activitats que es duen a terme, tals com la CEBA amb el seu treball de valors i la seva participació a les Fires i Festes de Santa Creu de Figueres, l’orgull del Sènior Mixte juntament amb El Dofí i la Fundació Altem, l’equip de veterans, el treball a nivell social amb activitats com la Jornada de Bàsquet Social i el Dinar Social del Club, entre d’altres. Seguidament, en Carlos López ha parlat de la filosofia de joc del Club descrita al llibre publicat juntament amb en Xavi Vallmajó que guia la formació de les categories base del C.B. Adepaf Figueres.

| Girona |