El president Torra rep a les Seleccions Catalanes de formació

Les Seleccions Mini, Infantil i Cadet de Catalunya han estat rebudes, aquest dimarts 18 de juny al Palau de la Generalitat, pel president de la Generalitat, Quim Torra.

19-06-2019 09:00

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, va rebre aquest dimarts 18 de juny al Palau de la Generalitat les Seleccions Catalanes de formació, que aquesta temporada han obtingut un total de cinc medalles en els últims Campionats d'Espanya. El cap de l'Executiu els va felicitar i els va animar a "seguir competint amb els valors que tenen els esports d’equip, com el bàsquet".

Enguany, les Seleccions Catalanes Cadet (femení i masculí), Mini (femení i masculí) i Infantil femení han aconseguit medalla de plata als respectius campionats, mentre que el combinat Infantil masculí va acabar en quarta posició. Gerard Figueras va agrair els jugadors i jugadores que "ens representeu tan bé defensant els colors de Catalunya quan competiu arreu" i va lloar la tasca realitzada pels clubs i la Federació Catalana de Basquetbol per promoure l'esport base.

L'acte també va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa, que en un dels seus últims actes públics abans de deixar el càrrec, va assegurar que aquests esportistes són "el futur del bàsquet a Catalunya" tot lamentant no haver pogut obtenir l'oficialitat de les seleccions catalanes de bàsquet durant la seva etapa a la presidència de l'FCBQ.

Aquest acte de reconeixement també va comptar amb la presència dels àrbitres catalans participants en aquests campionats, directius de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) així com també familiars dels jugadors i jugadores de les Seleccions Catalanes de formació.