Manresa escenari de la 6a parada oficial del Circuit 3x3 FCBQ

La plaça Sant Domènec de Manresa va acollir aquesta nova prova del Circuit en el marc del Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià de Manresa.

14-04-2019 10:00

El 3x3 de Manresa s'ha estrenat enguany com a parada oficial del Circuit 3x3 FCBQ en la seva 2a edició i dins la disputa del Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià de Manresa. Un nou 3x3 que ha estat possible gràcies a l'organització de l'Ajuntament de Manresa i la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol, amb la col·laboració dels clubs de bàsquet de la ciutat (CB Manresa 2015, AE La Salle, Fundació JOVIAT i Bàsquet OMS) i amb el suport de l'Obra Social la Caixa.

Les places Sant Domènec i Porxada de Manresa van acollir aquest Torneig de Bàsquet 3x3 del Camí Ignasià obert a les categories Infantil, Cadet, Júnior i Sènior i puntuable tant pel Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) com pel Circuit FIBA 3x3 en categories júnior i sènior. La prova va comptar amb la presència de Jordi Serracanta, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa; Pere Pons, diputat adjunt d'Esports de la Diputació de Barcelona; i Fernando Peñarrubia, Delegat de les Comarques Centrals de l'FCBQ.

El Circuit 3x3 FCBQ tornarà al juny amb la disputa d'un total de quatre proves a Badalona, El Masnou, Igualada i Sabadell. Aquest Circuit 3x3 FCBQ és un projecte, obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat la darrera temporada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que va arrencar amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

CLASSIFICACIÓ FINAL
3x3 Manresa

Sènior Masculí
1r - Tripl3shot
2n - The Apples 3x3

Cadet Masculí
1r - DAJA
2n - Unicorn Farm

Infantil Masculí
1r - NB Bàsquet
2n - Electrodomèstics Lladó

Infantil Femení
1r - IF3 Torelló Academy
2n - And One Junior

CLASSIFICACIÓ FINAL
Torneig 3x3 Camí Ignasià

Pre-Infantil Masculí
1r - Euskadi
2n - La Rioja

Pre-Infantil Femení
1r - Euskadi 1
2n - Euskadi 2

Tota la informació del Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat