12 persones reconegudes com a Històrics del Bàsquet Català

El Patronat de la Fundació del Bàsquet Català va distingir a 12 personalitats per la seva trajectòria i aportació al Bàsquet Català.

30-03-2019 10:00

La Fundació del Bàsquet Català (FBC) va celebrar per 26è any la seva tradicional festa social, durant la qual es va fer lliurament dels guardons 'Històrics del Bàsquet Català'. Enguany es van reconèixer a 12 persones que han deixat una forta empremta en la història del nostre esport, al llarg d'una continuada trajectòria de servei als seus clubs i al Bàsquet Català.

L’acte es va celebrar el passat divendres 29 de març a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza i va comptar amb la participació d'un centenar de persones. A més de sopar, es van retrobar vells coneguts de l’esfera basquetbolística, que hi van assitir amb familiars i amics. Durant el decurs de la nit es va fer una breu lectura de les aportacions al Bàsquet Català de cadascun dels guardonats, els motius pels quals se'ls ha decidit reconèixer la seva tasca.

La XXVIa Festa 'Històrics del Bàsquet Català' va estar presidida per Joan Fa, president de la Fundació del Bàsquet Català (FBC) i de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), i va comptar amb la presència de Maite Fandos, Diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona; Lluis Pallisera, sots-director General de Gestió del Consell Català de l'Esport; Joan Villacampa, vicepresident del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB); Pere Sust, president de la Fundació Catalana per a l'Esport i vicepresident de la Fundació del Bàsquet Català, i Eduard Portela, president d'honor de l'ACB.

La llista de personalitats distingides pel Patronat de la Fundació van ser:

Jaume ALBERTÍ BOADA
Miquel BATALLER GUITART
Josep BONASTRE VÁZQUEZ
Enric CAMPOS CHAURE
Francesc FARRÀS SERENTILL
Maite GONZÁLEZ CASALS
Víctor MAS RÀFOLS
Josep MORRIS ESCOBAR
Jordi PARRA ESTÉVEZ
Joan SALVADÓ FERRÉ
Vicenç SANCHÍS ROSIQUE
Joan VENTURA DE SAN JOSÉ

XXVI Festa Històrics del Bàsquet Català 2019

| Fundació | FCBQ |