Compte enrere per l'ALLSTAR 2019 de Copa Catalunya al Nou Congost

El Nou Congost de Manresa serà l'escenari, el 26 i 27 de gener, de la 3a edició de l'ALLSTAR masculí i femení de la Copa Catalunya.

11-01-2019 18:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, l'ALLSTAR de Copa Catalunya. En aquesta tercera edició, el Nou Congost de Manresa serà l'escenari d'aquesta festa que ja té participants confirmats.

Com a les darreres edicions, l'ALLSTAR de Copa Catalunya mantindrà el mateix funcionament i es dividirà en dos dies: dissabte 26 de gener a les 18h es disputarà l'ALLSTAR masculí que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb el tradicional concurs d'esmaixades; mentre que a partir de les 18h del diumenge 27 serà el torn de l'ALLSTAR femení amb un matx entre les millors jugadores de la competició i un concurs de triples. Els entrenadors de la categoria han estat, un any més, els encarregats d'escollir els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria que participaran en aquest espectacle.

ALLSTAR 2019 Copa Catalunya Femenina:


- Conferència NORD

- Conferència SUD

- Concurs triples

- Cos tècnic

- Equip arbitral

 

ALLSTAR 2019 Copa Catalunya Masculina:


- Grup 1

- Grup 2

- Concurs esmaixades

- Cos tècnic

- Equip arbitral


L'ALLSTAR 2019 també comptarà amb diferents actuacions, espectacles i animació; així com tot un seguit d'activitats paral·leles organitzades per l'Ajuntament de Manresa i la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol.

Un any més, aquesta festa del Bàsquet Català i de la Copa Catalunya es televisarà a través de LA XARXA, en directe a les televisions locals i per streaming a través de la plataforma XALA!.

L'entrada per aquest esdeveniment serà gratuïta tot descarregant i imprimint la invitació que trobareu en aquest enllaç: 

- Descarregar invitació ALLSTAR 2019


Així mateix i amb motiu d'aquest esdeveniment, també sortegem una experiència única a través de l'Instagram oficial de la Federació Catalana de Basquetbol. Es tracta de dues acreditacions dobles de SuperFan per gaudir de l'ALLSTAR masculí o femení en directe des d'un lloc privilegiat a nivell de pista així com d'obsequis exclusius i càtering. Per participar només cal accedir a la pàgina oficial de l'FCBQ a Instagram i comentar la publicació del sorteig etiquetant a 2 persones:

- Accedir al sorteig SuperFan ALLSTAR 2019