Dissabte 13, el Mataró-Natació Terrassa de Copa en directe per La Xarxa

El Josep Mora de Mataró serà l'escenari, dissabte 13 d'octubre a les 18h, d'un nou partit televisat de la Copa Catalunya Femenina 2018-19 a través de La Xarxa.

10-10-2018 12:00

Aquest proper dissabte 13 d'octubre, a partir de les 18h des del Palau d'Esports Josep Mora de Mataró podrem viure el partit televisat entre el GRESS PLATGES MATARÓ (2-2) i el CLUB NATACIÓ TERRASSA (0-4) a través de LA XARXA, en directe a les televisions locals i a la plataforma de distribució de continguts audiovisuals per streaming XALA!

L'equip entrenat per Álex León acudeix a la cita televisiva en un punt àlgid, doncs les mataronines travessen el seu millor moment de la temporada i comencen a carburar de valent. El quadre groc, que s'ha hagut d'adaptar a les directrius del nou tècnic i conjuntar les noves cares que han de fer aixecar els aficionats unionistes dels seus seients, enllaça dues victòries consecutives després de vèncer davant l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ (64-56, a la J3) i de sotmetre l'OUTLETMOTO.COM CB GRUP BARNA (53-57 a la J4) aquesta última setmana. Les maresmenques, en clara línia ascendent, aspiren a sumar un tercer triomf consecutiu que reforci una posició capdavantera a la taula classificatòria. La base Ari Magriñá està encapçalant les files de León i està quallant grans actuacions i sempre de manera regular, ben secundada per la seva companya interior Clara Solé, amb molt facilitat anotadora.

El planter preparat per Josep Miquel Bossacoma arrossega una mala dinàmica inicial i és l'únic bloc que encara no coneix què és guanyar en aquesta Copa Catalunya 2018-2019. Les terrassenques venen de caure contra el CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA (42-57) al Bonaire, darrera desfeta deixant enrere les visites al Sagrat Cor i a l'Illa i l'estrena frustrada a la localitat egarenca amb derrota per pocs punts amb l'YVETTE PONS-CB IGUALADA (58-64) com a oponent. El trajecte de les vermelles, tot i els resultats obtinguts, és de millora i s'han mostrat molt més competitives més enllà del debut a Barcelona. La pivot dominant amb capacitat per llançar des del perímetre Carla Escuert i Maria Olmo, ben afinada des del perímetre, sobresurten com les jugadores més destacades de les del Vallès Occidental en aquest primer grapat de partits de la lliga.