Barça CBS nou campió de la Lliga Catalana Femenina 2

El Barça CBS s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana Femenina 2, disputada al Pavelló Joan Busquets

30-09-2018 18:00

El CEM Estruch-Pavelló Joan Busquets del Prat de Llobregat és l'escenari, aquest diumenge 30 de setembre a les 17:30h, de la Final de la XVa Lliga Nacional Catalana Femenina 2 amb MATARÓ PARC BOET i BARÇA CBS com a protagonistes.

El CAMPIÓ BARÇA CBS ha començat la Final com una piconadora, amb un percentatge d’encert molt alt (75% en tirs de 2 i 80% en triples) i una enorme intensitat defensiva que ha ofegat per complet l’engranatge ofensiu mataroní fins al punt se situar-se 0-18 a l’electrònic. El MATARÓ PARC BOET ha pogut estrenar el marcador amb un llançament exterior de Judy Jones, ràpidament carregada amb dues faltes personals que han condicionat l’agressivitat de l’aler americana. El teixit defensiu de les de Fernández ha fregat la perfecció en aquest primer període (7-30), asfixiant en línia de passada i neutralitzant les fortaleses d’atac de les maresmenques.

La rotació barcelonista no ha afluixat en cap moment i ha obert el segon quart amb la mateixa força, mantenint un avantatge per damunt de la vintena de punts. El talent de Jones ha trencat i l’augment defensiu de les de Vizcaino han trencat el domini absolut de les de Sant Feliu de Llobregat i han marxat al vestidor amb un 28-42 al lluminós.

La presència d’Anna Boleda (10 punts) s’ha fet notar just entrada la represa amb dos triples consecutius que han tornat a enlairar les del Llobregat (31-50). L’amenaça de Jones ampliava el seu rang de tir fins la llarga distància i juntament amb valuosos rebots ofensius d’Olga Ruano (8 punts, 8 captures i 14 de valoració), que permetien nombroses segones opcions, han acostat lleugerament les taronja (39-51). Tot i això, el marcador al minut trenta ha estat de 41-58.

La brillant posada en escena de les de l’Eusebi Millan ha col·locat a les de Vizcaino a menys de deu punts al minut 36 (50-58) amb la notòria figura de Ruano (6 punts encadenats), més present als atacs visitants. Un triple de Marta Claret ajustava les tornes (53-58) però Aixa Wone responia immediatament a l’altre costat (53-61). Una recuperació de Beatrice Carta, culminada per Lola Pendande amb assistència magistral de Regina Aguilar (11 punts) ha dictat sentència a una Final que ha acabat 53-65. Les de Sant Feliu de Llobregat, noves campiones de la competició. Jones, amb 20 punts i 5 rebots, ha estat guardonada amb l'MVP i Sheila Dixon (11 punts i 4 rebots) ha estat la més valorada de les guanyadores.

El conjunt entrenat per l'entrenador Vizcaino va derrotar el LIMA-HORTA BARCELONA a la primera semifinal del dissabte per 39-51 mentre que el combinat encapçalat pel tècnic Fernández va tombar el SEGLE XXI al segon duel de semifinals per 65-58.

Lliga Catalana Femenina 2 2018