Basket Almeda i CB Salou, campions del Torneig Flama del Canigó

La 3a edició del Torneig Flama del Canigó va celebrar-se aquest 16 i 17 de juny a Canet-en-Roussillon (femení) i Toulouges (masculí).

17-06-2018 18:00

Les localitats franceses de Toulouges (masculí) i Canet-en-Roussillon (femení) han acollit, aquest cap de setmana 16 i 17 de juny, la tercera edició del torneig Flama del Canigó.

El BASKET ALMEDA s'ha proclamat CAMPIÓ de la competició femenina, en derrotar el VACQUIERS BOULOC BASKET a la Final, per un contundent 48-86. Prèviament, les groc-i-negres s'havien desfet de l'AE BOET MATARÓ a la semifinal, per un ajustat 53-56. El xoc davant les taronja reeditava la final de la Final a Quatre de Viladecans de Copa Catalunya Femenina, que va acabar amb triomf maresmenc. Les mataronines han finalitzat el torneig en tercera posició, després de vèncer davant el BASKET ELUSA CLUB al partit pel 3r i 4t lloc, per 41-62. En clau masculina, el CB SALOU s'ha alçat amb el títol de CAMPIÓ en guanyar la Final contra el JS CUGNAUX, per 71-83. Els salouencs s'havien imposat al TENEA - CB ESPARREGUERA a la segona semifinal, per un còmode 56-88. Els salouencs es cobren la tornada de la final de la Final a Quatre de Salou de la Copa Catalunya Masculona, que va cloure amb satisfacció verd-i-negra. Els esparreguerins han tancat el torneig com a tercers classificats, abatent el SAINT ESTEVE BC al duel de consolació, per 74-87.