Definida la final de la Lliga Catalana EBA: CB Quart - CB Mollet

CB QUART-GERMANS CRUZ i RECAMBIOS GAUDÍ-CB MOLLET disputaran la gran final de la XXXVI Lliga Nacional Catalana EBA després de superar al VIVE-EL MASNOU BASQUETBOL i CB IGUALADA a les semifinals disputades aquest dissabte 3 de febrer a Quart.

03-02-2018 17:00

RECAMBIOS GAUDÍ-CB MOLLET es converteix en el primer finalista de la 36a edició de la Lliga Nacional Catalana EBA 2017-18 després de superar al CLUB BÀSQUET IGUALADA a la primera semifinal per un 71-80. El partit, igualat en el primer període (15-16), s'ha trencat en el segon quart en el moment que el Mollet, dirigit per Pau Garcia, ha aconseguit obrir una petita escletxa en el marcador marxant al descans per un 33-43. Aquesta diferència s'ha ampliat a la represa arribant als 22 punts, i mig sentenciant la primera semifinal tot i un bon final període de l'Igualada de Jordi Martí en el que s'han imposat per un 28-18.

El millor jugador de la 1a semifinal ha estat en Nil Baqués del Mollet amb un 34 de valoració fruit dels seus 23 punts i 6 rebuts seguit dels seus companys Albert Ferer (18 pts) i Eric Gonzalez (16 pts). Per part de l'Igualada han destacat Carles Fons amb 24 punts així com també Miguel Angel Garcia (13 pts) i Pau Camí (14 pts).

El segon finalista d'aquesta Lliga Catalana EBA serà l'amfitrió del CB QUART-GERMANS CRUZ entrenat per Carles Ribot després de superar al VIVE-EL MASNOU BASQUETBOL de Raül Laita per un ajustat 86-85 en un partit que s'ha acabat decidint en els instants finals de la 2a pròrroga. Amb un 24 de valoració, el local Eric Jiménez ha estat el millor del partit gràcies al seus 27 punts i 4 rebots. Per part del Quart també ha destacat Pau Vila amb 11 punts i 12 rebots. D'altra banda i tot i la derrota del seu equip, Jordi Catalan i Albert Valle han estat els millors del Masnou amb 21 punts per cadascú.

Aquest diumenge 4 de febrer a les 17h es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc entre el VIVE-EL MASNOU BASQUETBOL i el CLUB BÀSQUET IGUALADA, mentre que a les 19h serà el torn de la gran final amb el RECAMBIOS GAUDÍ-CB MOLLET i els amfitrions del CB QUART-GERMANS CRUZ com a protagonistes.