SPAR CITYLIFT GIRONA a la Final de la Lliga Catalana Femenina en superar a l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ a la prèvia

Llançà ha estat l'escenari del partit de l'eliminatòria prèvia de la XXIX Lliga Nacional Catalana Femenina entre SPAR CITYLIFT GIRONA i SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ.

16-09-2017 20:00

La final de la 29a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina enfrontarà al CADÍ LA SEU davant l'SPAR CITYLIFT GIRONA després de la victòria de les gironines contra l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ (88-57) a l'eliminatòria prèvia de la competició celebrada aquest dissabte 16 de setembre en el Pavelló Municipal de Llançà.

La prèvia s'ha iniciat favorable a les de Girona que, amb un parcial de 8-0, s'han imposat en els primers minuts. Després d'uns minuts d'intercanvi de cistelles i amb el conjunt de Sant Adrià de Besòs buscant retallant distàncies s'ha arribat al final del primer quart amb un 22-10. En el segon quart però, qui ha dominat aquests primers minuts ha estat el conjunt lila entrenat per Fabian Téllez retallant distàncies gràcies a un parcial de 0-16 i apropant-se perillosament a l'Uni Girona (31-29). Les gironines dirigides per Eric Surís han tornat a marxar arribant al descans amb un 40-31 en el marcador i amb Alminaite i Romeo com a destacades per part local i Hurtado per part visitant.

A la represa, l'SPAR CITYLIFT GIRONA ha aconseguit trencar el partit i arribar als 25 punts de diferència amb 14 punts en aquest quart de Romeo i tancant el període amb un parcial de 33-17. En un darrer quart de tràmit les gironines han acabat certificant l'accés a la final en imposar-se per un 88-57 final.

La millor del partit ha estat la jugadora del conjunt gironí Nicole Romeo amb un 32 de valoració fruit dels seus 19 punts, 6 assistències, 4 recuperacions i 3 rebots, seguida de la seva companya d'equip Shante Evans (14 punts) i Kristina Alminaite (16 punts). Per part lila, la jugadora més destacada ha estat Belén Arrojo amb 11 punts i 8 rebots, juntament amb Laura Peña (12 punts) i Cristina Hurtado (11 punts).

Les de Girona buscaran endur-se novament un campionat (acrediten 5 títols) que no s'adjudiquen des del 2014. Davant però tindran el conjunt de La Seu d'Urgell dirigit per Bernat Canut que defensa el triomf de la temporada passada (71-57 contra el club gironí), que va ser el segon de manera consecutiva i que va significar el tercer títol total de l'entitat.

La final es disputarà el proper diumenge 24 de setembre a les 18h en el Pavelló Olímpic de Reus i el partit s'emetrà en directe per Esport3.