La Festa del Bàsquet Català 2017 omple Luz de Gas amb més de 400 assistents

La Sala Luz de Gas de Barcelona va acollir, el passat dissabte 1 de juliol, la Festa del Bàsquet Català 2017 presentada per l'actor català Joan Pera.

03-07-2017 13:00

La Sala Luz de Gas de Barcelona va ser l'escenari, el passat dissabte 1 de juliol, de la Festa del Bàsquet Català 2017 organitzada un any més per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Presentada per l'actor català Joan Pera, durant l'acte es van guardonar a jugadors, entrenadors, clubs, directius, àrbitres i col·laboradors del Bàsquet Català.

La 'Festa del Bàsquet Català 2017' presidida pels senyors Joan Villacampa, vicepresident del CEEB; Eduard Portela, president d'honor de l'ACB; Frank Terrón, gerent de l'IBE en representació de l'Ajuntament de Barcelona; Toni Reig, Director del Consell Català de l'Esport; i l'amfitrió, Joan Fa, president de l'FCBQ; va celebrar-se a la Sala Luz de Gas de Barcelona la tarda del passat dissabte 1 de juliol.

- GUARDONATS Festa del Bàsquet Català 2017

- FOTOS Festa del Bàsquet Català 2017

- VÍDEO Festa del Bàsquet Català 2017

Durant l'acte es van lliurar guardons a diferents directius, ex directius i col·laboradors de les nostres entitats, i diplomes als clubs que han assolit un ascens de categoria i/o títol, així com d'altres reconeixements especials a jugadors, àrbitres i tècnics, corresponents a la temporada 2016-17.