Sortejats els guanyadors de la 'Jugada Flash' 2016-17

Ja tenim guanyadors de la 1a edició de la 'Jugada Flash', la iniciativa engegada des del Comitè i l'Escola d'Àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) encaminada a aclarir i difondre el criteri arbitral que s'aplica a les competicions organitzades per l'FCBQ.

21-06-2017 16:00

Aquest dimecres 21 de juny al matí s'ha celebrat el sorteig, a través de la plataforma Sortea2, entre els participants que més preguntes han encertat de la 'Jugada Flash' que s'ha anat realitzant durant la temporada 2016-17 i que ha tingut una gran rebuda.

S'ha sortejat un guanyador per cadascuna de les categories: aficionats, àrbitres, auxiliars de taula, entrenadors i jugadors.

Els guanyadors de les diferents categories han estat els següents:

AFICIONAT
Jose Luis Casado Martos

ÀRBITRE
Ferran Menzinger Colunga (Copa Catalunya)

AUXILIAR DE TAULA
Josep Pons Pradilla (Copa Catalunya)

ENTRENADOR
Guille Puig Cantin (Sant Ignasi i CB L'Hospitalet)

JUGADORA
Cristina Peña Prieto (Basket Almeda)

Igualment, el Comitè i Escola d'Àrbitres volen agraïr a tots els que han participat en aquesta nova inciativa la seva implicació i gràcies a ells, aquesta activitat ha estat tot un èxit.

Durant la Festa del Bàsquet Català 2017 del proper dissabte 1 de juliol a la Sala Luz de Gas de Barcelona, se'ls hi farà un reconeixement i se'ls hi lliurarà un obsequi per gentilesa de l'FCBQ.

| Àrbitres | FCBQ |