Blanes escenari, diumenge 21 de maig, de la Trobada Final del PDP i dels centres de Tecnificació

La Ciutat Esportiva de Blanes serà l'escenari, aquest proper diumenge 21 de maig, de la darrera cita del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) d'aquesta temporada 2016-17 així com també de la Trobada Final del programa de Tecnificació (TCF).

15-05-2017 17:44

La Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament aplegarà un total de 1.200 nens i nenes dels anys 2005 i 2006 d'un programa que té una trentena de centres repartits per tot Catalunya i que es porta a terme durant tot l'any.

La jornada s'iniciarà a les 9 del matí amb la disputa dels primers partits i a les 12h es realitzarà un acte institucional i la tradicional foto de família de tots els participants. En total es disputaran 67 partits a les 12 pistes habilitades en aquesta Ciutat Esportiva de Blanes (Pavelló Verd i Vermell). Així mateix, el Pavelló Blau d'aquesta mateixa instal·lació acollirà també la Trobada Final dels diferents centres de Tecnificació (any 2003 i 2004).

Totes dues trobades organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol comptaran amb la col·laboració de l'Ajuntament de Blanes i d'Snatt's (Grefusa) i Panrico com a proveïdors oficials.