Més d'un centenar de participants a la 3a Jornada de Salut i Bàsquet

Nou èxit de la darrera Jornada de Salut i Bàsquet organitzada el passat dissabte 29 d'abril a l'Escola Universitària de Fisioteràpia Gimbernat per BQSalut, l'Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol.

03-05-2017 13:00

L'Escola Universitària de Fisioteràpia Gimbernat de Sant Cugat del Vallès va ser l'escenari d'una exitosa tercera jornada que va reunir un total de 120 participants i que s'emmarcava dins els actes de Sant Cugat del Vallès, Ciutat del Bàsquet Català 2017.

La jornada es va iniciar amb xerrades sobre les commocions cerabrals, l'ús de protector bucal, treball de prevenció a través del gest esportiu, detecció de lesions, estudis podològics o abordatge de lesions viscerals a càrrec de professionals com els doctors Xavier Coll i Sandra Broch, els fisioterapeutes Laura Antoja, Cristina Adillon i Ricard Tutusaus; o la podòloga Silvia Alcalde.

Tot seguit va ser el torn dels tallers d'embenats, treball de core, exploració neurològica, reanimació o gestió de les emocions amb professionals com Toni Bové, Montse Gallegos, Jordi Padrós Albert Casorrán entre d'altres.

BQSalut ofereix serveis als clubs i entitats adherides relacionats amb la formació i prevenció de lesions (detecció, prevenció i tractament), tot intentant fer front a l'alta sinistralitat registrada durant les darreres temporades en el nostre esport. Aquesta Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) compta amb la col·laboració de la Dra. Sílvia Treviño, metge especialista en medicina de l'esport.

Trobareu més informació de BQSalut clickant aquí.

3a Jornada de Salut i Bàsquet