Presentat l'ALLSTAR de Copa Catalunya del proper 7 i 8 de gener a Cornellà de Llobregat

Tweet #CopaCatBQ // Tweet #BQenjoc La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha presentat, aquest dijous 22 de desembre al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà de Llobregat, l'ALLSTAR tant masculí com femení de la Copa Catalunya, la competició de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació.

22-12-2016 00:00

L'esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 de gener de 2017 i serà televisat en directe per La Xarxa Televisions (159 de Movistar+), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com. L'ALLSTAR s'emmarca dins l'acord de col·laboració engegat aquesta temporada entre la Xarxa Audiovisual Local i l’FCBQ per tal de potenciar la Copa Catalunya. L'esdeveniment també comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, ProCornellà, Parc Esportiu Llobregat, Secretaria General de l'Esport, Báden i Spalding.

L'ALLSTAR de Copa Catalunya 2017 tindrà lloc al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà de Llobregat i es dividirà en dos dies: dissabte 7 de gener a la tarda pel masculí i diumenge 8 de gener a la tarda pel femení. Ambdós dies s'organitzarà un partit entre les seleccions del grup 1 i el grup 2 de cada competició amb conjunts formats per jugadors de cada equip de la lliga escollits en base a una votació realitzada pels diferents entrenadors de la competició:

- Participants ALLSTAR masculí
- Participants ALLSTAR femení

Així mateix, també es celebrarà un concurs de triples masculí i femení, i un altre d’esmaixades exclusivament masculí en base també a una votació realitzada pels diferents entrenadors de la competició; així com d’altres activitats paral·leles com concursos o actuacions:

- Participants concursos ALLSTAR

L'entrada per aquest esdeveniment serà gratuïta tot descarregant la invitació que trobareu tot seguit:

- Descarregar invitació ALLSTAR

La presentació d'aquesta festa de la Copa Catalunya ha comptat amb la presència del Sr. José Manuel Parrado, Regidor d’Esports de Cornellà de Llobregat; el Sr. Santi Siquier, representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport; el Sr. Francesc Pena, Conseller Delegat de La Xarxa; i el Sr. Joan Fa, President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Participants d’aquest ALLSTAR com els jugadors Adolf Sada (CB Ciutat Vella), Sònia Pascual (BF Viladecans) o Marc Rubio* (AE Boet Mataró) també han estat presents, així com entrenadors de la competició com Toni Pallé (Basket Almeda), Alberto Peña (Boet Mataró), Mateo Rubio (Barça CBS) o Sergi Vives (Sant Josep) entre d'altres, o àrbitres i auxiliars de la lliga com la Sandra Sánchez i que també participaran en la gran festa de la Copa Catalunya juntament amb els BQVoluntaris Avant Grup.

* Serà baixa en el partit com en el concurs per trobar-se fora de Catalunya