Darrer dia del Planeta Bàsquet i del Trofeu Molinet de minibàsquet al Festival de la Infància de Barcelona

Tweet #TrofeuMolinetBQ // En la seva 54a edició, el torneig de minibàsquet més antic del país i únic a Europa torna al Festival de la Infància de Barcelona, del 27 de desembre de 2016 al 4 de gener de 2017 a la Fira de Barcelona, i enguany també estrena pàgina web. Tota la informació al webmolinet.basquetcatala.cat

04-01-2017 00:00

Els calendaris i quadres de joc oficials masculins com femenins, així com resultats i informació general, d'accés al recinte i sistema de competició els trobareu al web http://molinet.basquetcatala.cat

El Trofeu Molinet es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa que, en les 53 edicions celebrades, ha comptat amb la participació de jugadors i jugadores alguns dels quals, es troben disputant les lligues més importants d'Europa i del món.

Nadal de minibàsquet,
Nadal de Molinet

És, a més, una edició força especial i festiva en la que els més petits tornaran a guadir del bàsquet en una època tan especial per ells com és la nadalenca.

El 54è Trofeu Molinet de minibàsquet ja ha arrencat, i es disputa del 27 de desembre de 2016 al 4 de gener de 2017 a la Fira de Barcelona i està obert a tots els equips de minibàsquet dels diferents clubs catalans.

Jugadors de les lligues
més importants d'Europa i del mó
n
han participat en el Molinet

A la darrera edició del Trofeu Molinet de minibàsquet els equips campions van ser el BARÇA CBS en noies, i el COPISERVI EBCB CORNELLÀ en nois. Les blaugranes van superar a la final femenina de l'any passat al CN SABADELL, mentre que els de Cornellà van imposar-se a la final masculina al JAC SANTS.

A més a més, els participants i acompanyants poden gaudir del Planeta Bàsquet, inflables i activitats per a tots els gustos. 

Al Planeta Bàsquet trobaràs el parxibàsquet, el petit bàsquet, inflables i pista de 3x3 entre d'altres activitats