La Federació Catalana de Basquetbol presenta Nesquik com a nou patrocinador oficial del Bàsquet Català formatiu

Com a nou patrocinador oficial de la Federació Catalana de Basquetbol, Nesquik recolzarà durant la present temporada les competicions de les categories de promoció del Bàsquet Català.

08-09-2016 00:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), en la línia iniciada des de fa uns mesos d'establir convenis de col·laboració amb diferents empreses que puguin aportar un benefici al desenvolupament de les activitats del Bàsquet Català, signa aquest acord amb Nesquik per a la temporada 2016-17.

Fruit d'aquest acord, el Bàsquet Català formatiu comptarà a partir d'ara amb el recolzament de Nesquik i donarà nom a les competicions masculines i femenines de les categories Pre-Mini, Mini i Pre-Infantil, passant a dir-se: "Campionat de Catalunya TROFEU NESQUIK (+ nom de la categoria)".

Durant la present temporada Nesquik també donarà nom a les 'JORNADES NESQUIK', prop de 30 jornades amb partits de categoria Mini on Nesquik estarà present tot promocionant el bàsquet de promoció.

Així mateix, totes dues entitats treballaran per dotar de continguts vinculats amb la salut i l'alimentació la secció BQ Salut de la Federació Catalana de Basquetbol.