Suport de l'Obra Social 'la Caixa' al projecte de bàsquet inclusiu de la Fundació del Bàsquet Català

L'Obra Social 'la Caixa' col·laborarà en el projecte de bàsquet inclusiu de la Fundació del Bàsquet Català (FBC) com és 1r Meeting de bàsquet unificat del proper mes de juliol a Sant Cugat del Vallès.

18-05-2016 00:00

La formalització d'aquesta col·laboració s'ha celebrat aquest dimecres 18 de maig a la Biblioteca Josep Oriola de la Fundació en un acte que ha comptat amb l'assistència del President de la Fundació i de la Federació Catalana de Basquetbol, Sr. Joan Fa, i del Sr. Salvador Sáez, director del Centre d'Empreses de BCN-Glòries a CaixaBank.

Aquest torneig de bàsquet que comptarà amb la col·laboració de l'Obra Social 'la Caixa' tindrà lloc el proper dissabte 2 de juliol al Pavelló Municipal de Sant Cugat del Vallès. Organitzat per la Fundació del Bàsquet Català juntament amb la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el 1r Meeting de bàsquet unificat comptarà amb una quinzena d'equips. Aquesta competició reunirà a jugadors amb discapacitat intel·lectual com jugadors federats tot fomentant la inclusió a través de l'esport i del bàsquet en aquest cas.

Què és l’Obra Social 'la Caixa'?

L'Obra Social 'la Caixa' aposta un any més per renovar el seu compromís social oferint suport a milers de projectes solidaris que pretenen donar resposta a les necessitats emergents de la nostra societat. El desenvolupament de programes de caràcter social, adequats a aquestes necessitats socials en l’actual context aglutina la major part de la inversió. La superació de la pobresa infantil, el foment del treball entre col·lectius amb dificultats, l’envelliment actiu i saludable de les persones grans i l’atenció a  les persones amb malalties avançades continuen sent les quatre línies de treball prioritàries.

A més d’aquestes, l'Obra Social 'la Caixa' impulsa altres iniciatives dirigides a cobrir diferents carències i problemàtiques socials, com ara la prevenció del consum de drogues, l’accés a l’habitatge, el foment de la diversitat i la interculturalitat com un valor social positiu, el foment del voluntariat, la concessió de microcrèdits o la cooperació internacional. Aquests objectius, a més del suport a l’educació i la investigació, la conservació del medi ambient i la divulgació de la cultura com a instrument de cohesió social, completen els objectius essencials de l'Obra Social 'la Caixa'.

Fotos: Fundació del Bàsquet Català (FBC)

| Fundació |