Diumenge 22 maig tindrà lloc la Trobada Final del PDP a Blanes

Tweet #TrobadaPDP // La Ciutat Esportiva de Blanes serà l'escenari, aquest diumenge 22 de maig, de la darrera cita del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) d'aquesta temporada 2015-16.

17-05-2016 00:00

La Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Blanes, aplegarà un total de 1.200 nens i nenes dels anys 2004 i 2005 d'un programa que té una trentena de centres repartits per tot Catalunya i que es porta a terme durant tot l'any. Aquesta Trobada Final del PDP comptarà també amb Báden, Spalding, Nesquik i Panrico com a proveïdors oficials.

La jornada s'iniciarà a les 9 del matí amb la disputa dels primers partits i a les 12h es realitzarà un acte institucional i la tradicional foto de família de tots els participants. En total es disputaran 65 partits a les 11 pistes habilitades en aquesta Ciutat Esportiva de Blanes.

- CALENDARI Trobada Final PDP (click aquí)

Cada setmana els integrants de cada centre realitzen una sessió d'entrenament i durant la temporada participen en un total de tres trobades. En aquesta tercera i darrera trobada de la temporada, la final, els jugadors i jugadores integrants dels diferents centres PDP de la Federació a tot Catalunya tindran l'oportunitat de continuar desenvolupant el treball realitzat a cada centre amb la disputa de diferents partits entre els diversos centres.

De cara a la Trobada Final d'enguany i com l'any passat, s'han programat dues noves i interessants xerrades dirigides als pares i mares dels jugadors i jugadores d'aquest programa. La primera d'aquestes anirà a càrrec de la psicòloga Sequero Vico, sobre l'"Educar en el bon ús del mòbil"; i la segona sobre "Repercussió del son en el rendiment esportiu" a càrrec del Dr. Eduard Estivill, Especialista Europeu en Medicina del Son.

| PDP |