Divendres 29 d'abril tindrà lloc la XXIIIa Festa 'Històrics del Bàsquet Català'

La Fundació del Bàsquet Català (FBC) organitzarà, el proper divendres 29 d'abril, la XXIIIa Festa "Històrics del Bàsquet Català".

01-04-2016 00:00

Com cada any, la Fundació organitza la seva tradicional festa social, en el decurs de la qual es distingeix com a "Històrics del Bàsquet Català", a persones que han deixat una forta empremta en la història del nostre esport, al llarg d’una continuada trajectòria de servei als seus clubs i al Bàsquet Català.

Durant l'acte es soparà i es parlarà de bàsquet, es retrobaran vells amics i es lliuraran les distincions que el Patronat de la Fundació ha acordat enguany, a les següents persones:

Jaume AMBRÓS VILAGINÉS (E. Paidos)
Salvador BENÍTEZ VILANOVA (RT Girona)
Víctor BERENGUER BISBAL (CB Artés)
Pere CULLELL VAQUER (CB Llinars)
Manel DUNJÓ COSCOLLANO (AE Badalonés)
Francesca HERNÁNDEZ MORENO (S.Ramon N.)
Anna JUNYER GENOVER (Entrenadora)
Dolors MARINÉ LLAURADÓ (C. Àrbitres)
Fina PASCUAL CERVELLÓ  (C. Àrbitres)
Pere PUJOL PADROL  (RT Tarragona)
Ramon TORRES BOSCH (CB Bellpuig)
Lluís VIAL OLIVERAS (CB Castellar)
José R. VIDAL REDONDO (C. Àrbitres
)

L'Hotel Hilton de Barcelona (Av. Diagonal, 589-591) serà l'escenari d'aquesta festa que s'iniciarà a les 20:30h. El preu del tiquet és de 55 euros i la reserva d'aquests es pot fer per transferència bancària, per telèfon (93.396.66.20), per correu electrònic secretaria.fundacio@basquetcatata.cat o bé personalment a la seu de la Fundació del Bàsquet Català (Rambla Guipúscoa, 27 -2a planta-) en horari de 10 a 14h i de 16 a 18:30h.

A fi de facilitar l'organització de l'acte es prega fer la reserva amb la major antelació possible.

| Fundació |