Sisè títol de campiones de la Lliga Catalana Femenina 2 per a l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ

La XII Lliga Nacional Catalana Femenina 2 s'ha disputat en format de lligueta del 25 al 27 de setembre, tot enfrontant-se entre ells els tres equips participants: SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ, SEGLE XXI i LIMA-HORTA BARCELONA. Les de Sant Adrià s'han proclamat campiones en fer-se amb la victòria en els dos partits d'aquesta lligueta.

27-09-2015 00:00

Fotos: Francis Macías

Divendres 25 es va iniciar aquesta 12a edició amb un emocionant SEGLE XXI - SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ a Esplugues de Llobregat que va finalitzar amb victòria final de les visitants per un ajustat 52-54 i amb Cris Hurtado com a jugadora destacada amb 10 punts i 9 rebots. La màxima anotadora del partit però, va ser Aina Ayuso, del Segle XXI, amb 12 punts, seguida de la seva companya Maria Barneda amb 11.

A la segona jornada celebrada dissabte 26 de setembre, va ser el SEGLE XXI l'equip que es va imposar al LIMA-HORTA BARCELONA al Pavelló Virolai de Barcelona en un altre ajustat matx per un 50-51. Les d'Esplugues van arribar a guanyar per 13 punts en un molt bon inici de partit que es va iniciar amb aquest parcial de 0-13. La millor jugadora del partit va ser Laia Solé del Segle amb 17 punts i 7 rebots. Per part del Lima, la millor va ser Elena Murcia amb 8 rebots i 5 rebots.

La tercera i darrera jornada s'ha disputat aquest diumenge 27 entre l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ i el LIMA-HORTA BARCELONA a Sant Adrià de Besòs en un matx dominat de principi a fi per les locals que s'han acabat imposant per un 61-41. Les de Sant Adrdià de Besòs sumen així el seu segon títol consecutiu i sisè de la seva història en aquesta competició.