Obert el període de propostes de distinció per a la Nit del Bàsquet Català 2015

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, divendres 26 de juny, la 'Nit del Bàsquet Català 2015' on es lliuraran les tradicionals distincions, guardons, medalles i reconeixements a entitats i persones diverses del Bàsquet Català corresponents a la temporada 2014-15.

19-05-2015 00:00

Durant l'acte, que enguany arriba a la seva 34a edició (abans denominada Trobada del Bàsquet Català), es lliuraran diferents guardons a persones que han desenvolupat una dilatada tasca en pro del Bàsquet Català. En aquest sentit, recordem que el termini per fer arribar les propostes de distinció per a directius, ex-directius i col·laboradors de club més adients finalitzarà el proper divendres 22 de maig. Trobareu més informació a la circular número 19 que trobareu clickant aquí.

Així mateix, en aquesta festa de final de temporada del Bàsquet Català també s'atorgaran reconeixements a jugadors, entrenadors, àrbitres i auxiliars de taula per la seva dedicació al nostre esport, així com diplomes a les entitats que han assolit un ascens de categoria o han assolit títols durant la temporada 2014-15.