Celebrada amb èxit de participació a Badalona, la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de Barcelona

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha organitzat, aquest dissabte 23 de maig a les instal·lacions del Màgic Badalona i als voltants del Pavelló Olímpic de Badalona, la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona.

25-05-2015 00:00

La Trobada Final d'Escoles de Bàsquet d'enguany ha tingut lloc durant tot el matí d'aquest dissabte 23 de maig i ha representat la cloenda de la temporada dels nostres jugadors més petits i la culminació de les Trobades d'Escoles de Bàsquet de Barcelona. En total, ha aplegat més de 100 equips i prop de 1.200 participants a les 14 pistes habilitades a les instal·lacions del Màgic Badalona i els voltants del Pavelló Olímpic de Badalona albergant un total de 110 partits.

A part de jugar entre 2 i 3 partits, els nens i nenes participants en aquesta trobada han pogut gaudir de diferents activitats lúdiques al llarg del tot el matí com inflables, jocs, concursos i moltes més activitats per gaudir de la festa del bàsquet.

La Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de Barcelona ha comptat amb la col·laboració d'Snatt'sSunny Sport i Nocilla com a proveïdors oficials.