JOVENTUT BADALONA es proclama CAMPIÓ del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent a Granollers

Tweet #F4J%C3%BAniorBQ // El millor Bàsquet Català Júnior del moment en categoria masculina s’ha donat cita, aquest cap de setmana del 25 i 26 d'abril a Granollers, Ciutat del Bàsquet Català 2015, amb motiu de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent i que ha tingut com a protagonistes a FC BARCELONA, JOVENTUT BADALONA, FORMATGES BETARA BASQUET OLOST i CB L'HOSPITALET.

26-04-2015 00:00

El JOVENTUT BADALONA ha tornat a aixecar, després de tres anys, el trofeu de campions del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent en superar a la final disputada al Pavelló del CB Granollers al CB L'HOSPITALET per 63-83. El partit, marcat per una igualada primera meitat, s'ha iniciat favorable en els primers minuts a favor dels verd-i-negres (9-17) però arribant al final del primer quart amb un 21-24. La igualtat ha continuat en el segon període marxant al descans amb un 39-45 a favor de la Penya, però a la represa, un parcial de 0-18 dels de Badalona ha sentenciat la final (47-71 al final del 3r quart). En un darrer període de tràmit, els de L'Hospitalet han intentat retallar distàncies però mínimament. Al final, 63-83 favorable a un Joventut Badalona que torna a aixecar el títol de campions de Catalunya en categoria Júnior després de tres anys.

El FC BARCELONA s'ha fet amb la tercera posició del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent en guanyar en el partit pel 3r i 4t lloc al FORMATGES BETARA BASQUET OLOST per un 67-44. Després d'un igualat inici, els blaugranes han tancat el primer quart amb un 16-9 favorable, i en els següents minuts han ampliat la diferència fins els 10 punts tot dominant el joc interior. Al final s'arribava al descans amb un 38-30 en el marcador i amb tot encara per decidir. En el tercer període l'Olost ha retallat distàncies però un Barça dominador ha tornat a marxar de 10 punts finalitzant el quart amb un 49-40. En els darrers 10 minuts els blaugranes han acabat d'imposar el seu joc augmentant encara més la diferència fins a fer-se amb el triomf final per un 67-44.

A les semifinals disputades aquest dissabte 25 d'abril, el CB L'HOSPITALET va superar al FC BARCELONA per un 67-73 en un partit que va començar favorable als blaugranes després d'un parcial de 10-0 (14-6) i tancant el primer període amb un 16-13. Els jugadors de L'Hospitalet però, van retallar distàncies en els següents minuts arribant al descans amb un ajustat 32-33 a favor. A la represa i gràcies a un parcial de 0-14, el CB L'Hospitalet va aconseguir la seva màxima diferència del partit (44-55) tancant-se el tercer quart amb un 46-55, però els del FC Barcelona van seguir lluitant retallant diferències però sense el premi final de la victòria i accés a la final que va ser pels de L'Hospitalet (67-73).

A l'altra semifinal, el JOVENTUT BADALONA es va imposar per 91-68 al FORMATGES BETARA BASQUET OLOST en un partit dominat de principi a fi pels verd-i-negres, que van arribar a guanyar per 30 punts. Els de Badalona, que van tancar el primer període amb un 23-15, van mig sentenciar la semifinal gràcies a un parcial de 35-19 en el segon quart, arribant al descans amb 58 punts per 34 dels de l'Olost. A la represa va arribar la reacció dels jugadors de l'Olost que, amb un parcial de 0-10, van retallar distàncies, però tot seguit la Penya va tornar a fer-se amb el control del partit i acabar de fer-se amb la victòria final per un 91-68.

4t FORMATGES BETARA BASQUET OLOST

Els tres primers classificats disputaran el Campionat d’Espanya de clubs Júnior que enguany es disputarà del 3 al 9 de maig a Torrejón de Ardoz.