L'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ es proclama CAMPIÓ del Campionat de Catalunya Júnior Femení Preferent a Girona-Fontajau

Girona-Fontajau ha estat l'escenari, aquest cap de setmana, de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Femení Preferent amb SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ, BARÇA CBS, BASKET ALMEDA i CITYLIFT UNIGIRONA com a protagonistes.

18-04-2015 00:00

SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ s'ha proclamat, per segon any consecutiu, campió del Campionat de Catalunya Júnior Femení Sant Adrià en superar a la final disputada aquest diumenge 19 d'abril a Fontajau-Girona al BARÇA CBS - A per 74-53. El partit, que s'ha iniciat favorable al Femení Sant Adrià entrenat per Jordi Vizcaino gràcies a un parcial inicial de 9-1, s'ha tancat amb un 12-8 en el primer període. En els primer minuts del segon període i amb un parcial de 0-7, el BARÇA CBS dirigit per Tito Sobrín ha aconseguit retallar distàncies, i després d'una nova reacció de les campiones, tots dos equips han marxat al descans amb un igualat 29-28 en el marcador. A la represa, les del Sant Adrià han tornat a imposar el seu joc, i amb un parcial de 21-11 han superat la barrera dels 10 punts arribant al final del tercer període amb un 50-39 favorable. En el darrer quart la diferència ha anat augmentant fins als 21 punts finals (74-53).

D'altra banda, el CITYLIFT UNIGIRONA s'ha fet amb la tercera posició final en superar a la pròrroga d'un igualat matx al BASKET ALMEDA (78-69). El partit s'ha iniciat favorable a l'Almeda en els primers minuts però per la mínima (14-18 al final del 1r quart) arribant al descans amb un 27-28. En el tercer període i gràcies a un parcial de 16-11, les amfitriones han capgirat el marcador finalitzant el quart amb un 43-39 favorable però en els darrers minuts la igualtat ha tornat finalitzant els 40' amb un empat a 61. A la pròrroga, el conjunt gironí ha estat molt més superior i amb un parcial de 17-8 en els 5 minuts del temps extra s'ha fet amb la victòria i amb la tercera posició final.

A semifinals, l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ va superar per un ajustat 65-64 a les amfitriones d'aquesta fase final, el CITYLIFT UNIGIRONA. En un partit força igualat i emocionant, les gironines van aconseguir obrir una petita escletxa de 10 punts (16-26) abans del descans, però arribant amb un 32-29 al final d'aquests primers 20 minuts. A la represa, les del Sant Adrià van seguir per davant en el marcador arribant als 11 punts de diferència. Tot i això, l'Uni no va llençar la tovallola i va lluitar fins al final sense aconseguir però el premi final de la victòria i l'accés a la final (65-64).

A l'altra semifinal, victòria del BARÇA CBS davant el BASKET ALMEDA per un 51-62 en un partit dominat per les blaugranes. Després de marxar al descans amb un 25-37 favorable, les jugadores del BARÇA CBS van seguir imposant el seu joc arribant als 17 punts de diferència (25-42) en els primers minuts de la represa. L'Almeda però va reaccionar a temps i va aconseguir retallar distàncies baixant dels 10 punts de diferència tancant-se el tercer període amb un 40-48. En el darrer quart, les de Sant Feliu de Llobregat van mantenir la diferència assegurant la victòria i fent-se amb la classificació per a la final (51-62).

4t BASKET ALMEDA 1

Els tres primers classificats disputaran el Campionat d’Espanya de clubs Júnior que enguany es disputarà del 10 al 16 de maig a Guadalajara.