Joventut Les Corts i Bàsquet Draft Gramenet s’estrenen amb derrota a la 2a fase femenina de la Regal Copa Catalunya

Tweet #RegalCopaCatalunya // JOVENTUT LES CORTS A i BÀSQUET DRAFT GRAMENET A, primers classificats del dos grups femenins de fase prèvia, van perdre en el seu debut a la segona fase del grup pel títol. Qui també va perdre, però en categoria masculina, va ser el CB CASTELLBISBAL A, líder del grup 2. NETSPORT-EL MASNOU va ser l'únic líder que es va fer amb la victòria, en el seu cas al capdavant del grup 1 masculí.

23-02-2015 00:00

REGAL COPA CATALUNYA FEMENINA

En el grup 3, el JOVENTUT LES CORTS A va ensopegar a casa davant un PLATGES DE MATARÓ que es va endur el partit per un clar 43-61. D’altra banda, derrota també del BÀSQUET DRAFT GRAMENET A a la pista de l’UNILEVER VILADECANS BF per 69-57 després d'un bon darrer quart de les locals que amb un parcial de 24-11 van capgirar i guanyar el partit.

Encara al grup pel títol i l'ascens, victòria del SR LIMA-HORTA A a la pista del BARÇA CBS-A per 58-63 en un bon partit de Maria Moreno, que amb 19 punts va ser la màxima anotadora del matx.

A Girona, el GEIEG A va vèncer a les noies del SESE A que, tot i sortir molt endollades en el primer quart (10-17), van acabar cedint davant les locals per 65-50. El darrer partit del grup enfrontava al BASKET ALMEDA i al CBF CERDANYOLA - VILA UNIVERSITARIA amb triomf final per les de Cornellà (53-43).

En el grup 4, el ZAMAR 2000-PLOMS SALLE-REUS va guanyar el seu partit davant del CN SABADELL A per 71-57 i se situa al capdavant del grup lluny de moment de les places de descens. El CB GRUP BARNA A també va vèncer, però aquestes a la pista del BENCRIADA A per 55-63 i ocupen ara la segona posició del grup 4 en aquest inici de la segona fase.

En el partit de les Jornades Regal d’aquest cap de setmana, l’ARENYS BASQUET va endur-se la victòria davant la JET A per un ajustat 58-54. Les locals, tot i guanyar de 19 punts a la mitja part van patir fins al darrer instant per aconseguir el triomf.

El CB VALLS LEAR va tornar amb la victòria de terres lleidatanes després de derrotar a l’AQUAGAN CB LLEIDA A per 43-55, i el REUS DEPORTIU va guanyar per la mínima davant del PETROPINTO ASFE ST. FRUITOS A (65-63).

En aquesta segona fase, són vàlids els resultats obtinguts en la primera entre els equips que repeteixin grup, de tal manera que sols s’enfronten els equips que no ho haguessin fet en la primera.

REGAL COPA CATALUNYA MASCULINA

En el grup 1, els quatre primers classificats no van fallar aquesta jornada. El NETSPORT - EL MASNOU, líder del grup amb un balanç de 17 victòries i 3 derrotes, va fer-se amb un ajustat triomf a la pista del CB VIC - UNIVERSITAT DE VIC (60-66) gràcies a un gran darrer quart on van poder remuntar i capgirar un resultat advers amb un parcial de 10-20 que els va donar la victòria final. Tampoc va fallar el BARICENTRO BARBERÀ (15-5) en el duel vallesà de la jornada davant el RECANVIS GAUDÍ CB MOLLET A (12-8), al que va vèncer per 78-70.

El CB GRANOLLERS A va caure davant el quart classificat, el ONE CESET (13-7), per 71-78 mentre que l’AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ A, en tercera posició (14-6), va guanyar a la pista del CN SABADELL per un clar 78-96. UE SANT CUGAT A (10-11) va aconseguir una important victòria per 68-74 a la pista d'un rival directe com l'SPORTWEAR - CB ARGENTONA A (9-11) amb Albert Reyes i David Carbonell com a màxims protagonistes amb 23 i 20 punts respectivament.

El partit entre el CB TANINO CERDANYOLA A i LA LLOSA ARTÉS es va decidir al darrer quart després d’arribar empatats a l’inici d’aquest. El triomf va ser pels visitants 85-91 en gran part gràcies a l'aportació de Roger Portella que amb 37 punts va ser el màxim anotador de la jornada.

En el grup 2 derrota del líder, el CB CASTELLBISBAL A (14-6), a la pista del CIRCOL CATOLIC BADALONA A (5è classificat amb un balanç de 12-8) per 95-89 en un partit on sis jugadors de l’equip badaloní van anotar 10 o més punts.

A la segona posició, el PHYSIC CB IGUALADA A (13-7) va vèncer al CB VILADECANS-SANT GABRIEL A per 82-67, mentre que el CB GRUP BARNA A va escalant posicions i ja és tercer després de la victòria davant l'AE SANT ANDREU NATZARET per 73-69.

El SEDIS HIDROLOGY (12-8) no va donar opcions a la UE HORTA A a la que va derrotar per un ampli 83-55, mentre que l'AE MINGUELLA A CITROEN-AUTOMOCIO BADALONA (11-9) va caure per 80-85 en un emocionant duel directe davant de la UB SANT ADRIA A (11-9) tot i la bona actuació de Raul Castaño (26 punts i 13 rebots).

Igualat duel el que van protagonitzar dos rivals directes com l'AESC-RAMON LLULL A (10-10) i l'AB EL VENDRELL (9-11) en un matx que necessitar d'una pròrroga. Triomf pels barcelonins (86-84) en el temps extra on els 29 punts d’Eloi Galofré i els 27 de Jaume Torres pels visitants no van ser suficients per aconseguir el triomf.