Aquest Nadal torna el TecniBàsquet i una nova activitat pels més petits, el TecniKids

22-12-2014 00:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitza aquest Nadal una nova edició del TecniBàsquet, l'activitat tècnica dirigida a jugadors/es i entrenadors/es en la que podran treballar a les ordres d’alguns dels més prestigiosos tècnics del Bàsquet Català.

Enguany i com a novetat, també s’ofereix una nova activitat, el TecniKids, adreçat als més menuts i amb continguts específics per als nois i noies que s’inicien al món del Bàsquet dins de les Escoles de Basquet, i als seus tècnics.

TecniBàsquet

Durant el Nadal passat, l’FCBQ va organitzar per primera vegada el TecniBàsquet, una activitat on durant tres dies conviuen jugador/es que volen millorar el seu nivell amb entrenaments específics, amb entrenadors/es que volen completar la seva formació, sota la supervisió d’alguns dels tècnics més prestigiosos del Bàsquet Català, que oferiran sessions sobre temes específics de tècnica i tàctica individual.

Els jugadors/es participants realitzaran entrenaments, supervisats pels conferenciants i els tècnics de l’FCBQ, combinats amb competicions, tant individuals com d’equip, i activitats de prevenció de lesions.

Per una altra banda, els entrenadors tindran la possibilitat d’assistir a cinc clínics, i a cinc sessions d’entrenament que alternaran una primera part teòrica (on s’expliquen els continguts a desenvolupar posteriorment) amb una part pràctica a pista, amb els jugadors inscrits al TecniBàsquet. També compartiran el dinar amb els conferenciants, moment que podran aprofitar per intercanviar experiències i poder comentar els aspectes tractats a les sessions realitzades.

El TecniBàsquet, que enguany tindrà lloc a Barcelona i Tarragona, està adreçat a tots els jugadors/es nascuts entre els anys 1997 i 2002. També podran participar els nois i noies que formen part del programa del PDP (nascuts als anys 2003 i 2004).

Des dels següents enllaços podeu accedir a informació més detallada de les dues seus:

- TecniBàsquet Barcelona (clicka aquí)

Centre d’Estudis Montseny, Carrer Pallars 410
29, 30 de desembre de 9:00 a 19 hores
31 de desembre de 9:00 a 14:00 hores
(places per jugadors exhaurides)

- TecniBàsquet Tarragona (clicka aquí)

Pavelló Casal Riu Clar, Prolongació carrer segarra S/N
3, 4 de gener de 9:00 a 19 hores
5 de gener de 9:00 a 14:00 hores

TecniKids

Per una altra banda, el TecniKids s’estructura en un format semblant al TecniBàsquet, però amb continguts dissenyats per als més menuts. El principal objectiu és aconseguir que els nois/es participants gaudeixin de tres jornades on s’alternaran els entrenaments i jocs de bàsquet amb activitats lúdiques i formatives a càrrec de tècnics especialitzats al treball que es desenvolupa a les Escoles de Bàsquet.

Els entrenadors participants assistiran durant les dues primeres jornades a 6 sessions d’entrenament i 4 seminaris sobre aspectes concrets del treball tècnic, metodologia o gestió dels diversos aspectes de les Escoles de Bàsquet.

- TecniKids Barcelona (clicka aquí)

Pavelló Josep Comelles (Pedagògium), Carrer Neptú 6
29, 30 de desembre de 9:00 a 19 hores
31 de desembre de 9:00 a 14:00 hores

| FCBQ |