L'APP oficial i gratuïta del Bàsquet Català!

Tota la informació del Bàsquet Català al moment en el teu smartphone. APP oficial i gratuïta amb notificacions dels resultats de les competicions preferides. Disponible a Google Play i App Store.

01-09-2019 00:00

· Tota la informació del Bàsquet Català al moment
· Disponible a Google Play i App Store
· Notificacions dels resultats de les competicions preferides

Seguint la línia iniciada fa unes temporades de posar-se a l'avantguarda tecnològica per tal de poder dotar d'instruments als diferents col·lectius del Bàsquet Català, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) treu a la llum una actualització total de la seva aplicació gratuïta per a smartphones.

L'aplicació oficial i gratuïta del Bàsquet Català té l'objectiu de facilitar a tots els col·lectius del Bàsquet Català la informació que més els interessi i ofereix una versió molt més funcional així com atractiva gràcies al seu nou disseny i permet consultar, d'una forma ràpida i senzilla, els horarisresultats i classificacions de les diferents competicions. Així mateix, la nova versió d'aquesta app permet marcar els clubs, els equips o les competicions preferides; rebent notificacions amb els resultats que es produeixin durant el cap de setmana tan aviat com es disposi d'ells, oficialment; i poder consultar les classificacions de cada grup i jornada.

La versió és GRATUÏTA i ja està disponible a Google Play (Android) i App Store (iOS)

| FCBQ |