Ja disponible l'aplicació oficial i gratuïta del Bàsquet Català

· Tota la informació del Bàsquet Català al moment

· Disponible a Google Play i App Store

· Notificacions dels resultats de les competicions preferides

03-11-2014 00:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), en la línia de posar-se a l'avantguarda tecnològica i amb la col·laboració del seu patrocinador oficial, Regal, treu a la llum l'aplicació gratuïta per a smartphones que ja es pot descarregar a Google Play i l'App Store.

L'aplicació gratuïta del Bàsquet Català per a smartphones és una realitat gràcies a l'asseguradora Regal en la seva aposta clara per promocionar el Bàsquet Català i amb l'objectiu de facilitar, als usuaris de l'app i a tots els afeccionats del Bàsquet Català, la informació que més els interessi.

La nova aplicació del Bàsquet Català és GRATUÏTA, però també compta amb una altra de pagament, la premium, però sense publicitat.

Amb aquesta aplicació mòbil es podran consultar els calendaris, horaris i partits de les diferents competicions; així com accedir i rebre directament les notícies del Bàsquet Català, dividides per categories i classificant-les personalment com a favorites en el dispositiu de l'usuari entre d'altres opcions.

Tanmateix, l'app permet marcar els clubs, els equips o les competicions preferides; rebent notificacions amb els resultats que es produeixin durant el cap de setmana tan aviat com es disposi d'ells, oficialment; i poder consultar les classificacions de cada grup i jornada.

L'app del Bàsquet Català és una realitat fruit d'un concurs, celebrat ja fa uns mesos i obert a empreses i persones físiques, on es varen presentar fins a 20 candidatures. Els guanyadors, i, són els que finalment van portar a terme el projecte, desenvolupant l'aplicació que ara posem a la disposició de tot el Bàsquet Català.

| FCBQ |