La 2a jornada de la Regal XXXIII Lliga Nacional Catalana EBA 2014 - Trofeu Tricentenari es disputa aquest 27 i 28 de setembre

Tweet #RegalLligaCAT // Dissabte 27 i diumenge 28 de setembre tindrà lloc la 2a jornada de la Regal XXXIII Lliga Nacional Catalana EBA 2014 - Trofeu Tricentenari.

26-09-2014 00:00

El primer partit d'aquesta segona jornada tindrà com a protagonistes a l'Aracena-AEC Collblanc i al BC MoraBanc Andorra'B' del grup 1. Els locals, que van superar a la primera jornada al Pardinyes a la pròrroga, s'enfrontaran a un debutant a la categoria com l'Andorra. El matx es disputarà dissabte 27 a les 18:30hh al Fum d'Estampa de L'Hospitalet.

Mitja hora més tard, a les 19h, s'enfrontaran dos rivals que van debutar amb victòria a la primera jornada del grup 4, el Sabadell Sant Nicolau i el Queso Milner-Arenys Bàsquet. El partit es disputarà al Pavelló del Nord de Sabadell.

Diumenge dia 28 es disputaran els tres partits restants d'aquesta 2a jornada. D'una banda, a les 17h a Can Vinader de Castelldefels, el partit del grup 3 entre el CB Castelldefels i CB Cornellà. Pel Cornellà serà la seva estrena a la competició després de descansar a la primera jornada.

A les 18:15h, al Palau Joan Carles Navarro, el CB Santfeliuenc debutarà davant la seva afició contra el BC Martorell-Solvin. Tots dos equips arriben a aquest partit amb una derrota patida a la primera jornada d'aquest grup 4.

I el CB Quart Piscines Sant Feliu i el CB L'Hospitalet tancaran la 2a jornada tot enfrontant-se a partir de les 19:30h a Salt en partit corresponent al grup 2. El Quart va superar al JAC Sants en el seu debut, mentre que els de L'Hospitalet afronten el seu primer partit oficial de la temporada.