Les Regal Lligues Nacionals Catalanes 2014 - Trofeu Tricentenari van prenent forma

Tweet #RegalLligaCAT // Les Regal Lligues Nacionals Catalanes 2014 - Trofeu Tricentenari es van definint una vegada celebrades les reunions prèvies i sorteigs amb tot els clubs participants.

10-09-2014 00:00

Regal Lliga Nacional Catalana ACB 2014 - Trofeu Tricentenari

La XXXVa edició d'aquesta competició recuperarà enguany el format de final a quatre amb la presència de FC Barcelona, Fiatc Joventut, La Bruixa d'Or i MoraBanc Andorra. Dimecres 1 d'octubre es disputaran les semifinals. FIATC Joventut i MoraBanc Andorra s'enfrontaran a partir de les 18:30h, i a les 21h tindrà lloc l'altra semifinal entre FC Barcelona (vigent campió) i La Bruixa d'Or. Els guanyadors jugaran la final prevista per dijous 2 d'octubre a les 21h. La Seu d'Urgell, Ciutat del Bàsquet Català 2014 serà l'escenari d'aquesta competició i els partits es retransmetran en directe per Televisió de Catalunya.

Venda d'entrades a www.turismeseu.com a partir del 22 de setembre (30€ entrada abonament -4 partits- ó 20€ entrada dia -2 partits-)

Regal Lliga Nacional Catalana Femenina 2014 - Trofeu Tricentenari

El mateix dijous 2 d'octubre a les 18:30h i en el mateix escenari (La Seu d'Urgell, Ciutat del Bàsquet Català 2014) tindrà lloc la final femenina en la seva XXVIa edició entre el conjunt amfitrió d'aquesta Regal Lliga Catalana, el Cadí La Seu, i l'Spar Citylift Girona. Les gironines són les actuals campiones.

Venda d'entrades a www.turismeseu.com a partir del 22 de setembre (30€ entrada abonament -4 partits- ó 20€ entrada dia -2 partits-)

Regal Lliga Nacional Catalana LEB 2014 - Trofeu Tricentenari

El Pavelló Joan Busquets de El Prat de Llobregat acollirà, del 26 al 28 de setembre, la XVa edició d'aquesta competició que enguany comptarà amb Força Lleida CE, CB Prat, FC Barcelona B i CB Tarragona com a protagonistes. Divendres dia 26 jugaran per una banda Força Lleida CE i CB Tarragona (17:15h), i per l'altra CB Prat Joventut i FC Barcelona B (19:30h) en unes semifinals a partit únic. Els guanyadors s'enfrontaran a la final prevista per diumenge dia 28 a les 18h. El vigent campió d'aquesta competició és el recent ascendit BC River Andorra.

Regal Lliga Nacional Catalana Femenina 2 2014 - Trofeu Tricentenari

En aquesta XIa edició s'enfrontaran el Femení Sant Adrià, recent ascendit, i el Segle XXI en una final prevista pel diumenge 12 d'octubre a les 17h al Poliesportiu Municipal La Mina de Sant Adrià de Besòs. El darrer campió d'aquesta competició és el Barça CBS.

Regal Lliga Nacional Catalana EBA 2014 - Trofeu Tricentenari

Per últim, la competició d'equips EBA comptarà amb 13 conjunts que, dividits en quatre grups, disputaran una lligueta de tots contra tots que es disputarà del 21 de setembre al 5 d'octubre.

El grup 1 estarà format per l'Aracena-AEC CollblancBC MoraBanc Andorra 'B' i Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida; el 2 comptarà amb el CB Quart Piscines Sant Feliu, CB L'Hospitalet i JAC Sants; el 3 el formaran el CB Castelldefels, CB Cornellà i Isports Salt; i el darrer grup, el 4, per quatre equips: Sabadell Sant Nicolau, Queso Milner-Arenys Basquet, BC Martorell-Solvin i CB Santfeliuenc. El primer classificat de cada grup accedirà a la Final a Quatre prevista pel cap de setmana de l'11 i 12 d'octubre en una seu encara per determinar. El CB Tarragona és el vigent campió d'aquesta competició.