Blanes acull una nova i exitosa Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP)

La Ciutat Esportiva de Blanes va ser la seu, aquest diumenge 18 de maig, de la darrera cita del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació Catalana de Basquetbol d'aquesta temporada 2013-2014.

19-05-2014 00:00

Aquesta Trobada Final PDP va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Blanes, tot reunint més de 1000 nens i nenes dels anys 2002 i 2003 del Programa de Detecció i Perfeccionament de l'FCBQ. Un programa que té una trentena de centres repartits per tot Catalunya i que es porta a terme durant tot l'any. Cada setmana els integrants de casa centre realitzen una sessió d’entrenament i durant la temporada participen a tres trobades, la d'ahir diumenge, la darrera d’enguany.

La jornada es va iniciar a les 9 del matí amb la disputa dels primers partits i a les 12h es va celebrar l’acte institucional i la tradicional foto de família de tots els participants amb la presència del regidor d'Esports i Salut de Blanes, Sr. Francesc Xavier Marcos, i el President del Comitè Tècnic de l'FCBQ, Sr. Xavier Valls. Durant la trobada es van disputar un total de 66 partits a les 11 pistes habilitades a la Ciutat Esportiva de Blanes.

En aquesta trobada, els jugadors i jugadores integrants dels diferents centres PDP de la Federació a tot Catalunya van tenir l'oportunitat de continuar desenvolupant el treball realitzat a cada centre amb la disputa de diferents partits entre els diversos centres.

La Trobada Final del PDP va comptar també amb Blue Planet, empresa especialitzada en el subministrament d’aigua, com a proveïdor oficial.

Com a novetat, durant tota la jornada va estar present la màquina de tir 'GUN 8000'. Aquesta màquina, arribada a Catalunya directament dels Estats Units, permet entrenar el tir a base de llançar a cistella repetides vegades i sense la necessitat de preocupar-se del rebot. La 'GUN 8000' estarà present també als Campus de Bàsquet de l'FCBQ d'aquest estiu a Cunit i Sant Fruitós de Bages així com properes activitats del Bàsquet Català. Trobareu més informació de la 'GUN 8000' clickant aquí.

Fotos: Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)

| PDP |