Blanes serà la seu de la Trobada Final del PDP d'aquest diumenge 18 de maig

Tweet #TrobadaPDP // La Ciutat Esportiva de Blanes albergarà, el proper diumenge 18 de maig, la darrera cita del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) d'aquesta temporada 2013-14.

16-05-2014 00:00

La Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament de la Federació Catalana de Basquetbol comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Blanes i reunirá 1.200 nens i nenes dels anys 2002 i 2003, d'un programa que té una trentena de centres repartits per tot Catalunya i que es porta a terme durant tot l'any.

La jornada s'inciarà a les 9 del matí amb la disputa dels primers partits i a les 12h es realitzarà un acte institucional i la tradicional foto de familia de tots els participants. En total es disputaran 66 partits a les 11 pistes habilitades en aquesta Ciutat Esportiva de Blanes.

- CALENDARI Trobada Final PDP (click aquí)

Cada setmana els integrants de cada centre realitzen una sessió d'entrenament i durant la temporada participen en un total de tres trobades. En aquesta tercera i darrera trobada de la temporada, la final, els jugadors i jugadores integrants dels diferents centres PDP de la Federació a tot Catalunya tindran l'oportunitat de continuar desenvolupant el treball realitzat a cada centre amb la disputa de diferents partits entre els diversos centres.

Un any més, la Trobada Final del PDP comptarà amb BLUE PLANET, empresa especialitzada en el subministrament d’aigua, com a proveïdor oficial.

Com a novetat, enguany també estarà present, durant tota la jornada, la màquina de tir 'GUN 8000'. Aquesta màquina, arribada a Catalunya directament dels Estats Units i que permet entrenar el tir a base de llançar a cistella repetides vegades i sense la necessitat de preocupar-se del rebot, estarà disponible durant la trobada pels diferents jugadors i jugadores del PDP. La 'GUN 8000' estarà present també als Campus de Bàsquet de l'FCBQ d'aquest estiu a Cunit i Sant Fruitós de Bages així com properes activitats del Bàsquet Català. Trobareu més informació de la 'GUN 8000' clickant aquí.

| PDP |