Jornada Regal / Vibrant i disputat partit resolt a la pròrroga el que van protagonitzar BF Viladecans i Snatt's Femení Sant Adrià a la Regal Copa Catalunya Femenina

Tweet #RegalCopaCatalunya // Aquest diumenge 16 de març Viladecans ha acollit una nova Jornada Regal a càrrec del patrocinador principal de la Copa Catalunya, que es vincula amb el Bàsquet Català amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l’emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò. En un ambient de festa i diversió, els assistents han pogut vibrar amb l’emocionant partit entre un dels líders, l’Snatt’s Femení Sant Adrià, i l’equip local i amfitrió d'aquesta festa, el BF Viladecans.

[ Estadística del partit ]

El primer quart ha estat molt disputat tot finalitzant amb el resultat de 19-18 per l’equip local, el Viladecans. Un primer quart on tots dos equips han estat molt intensos i on el percentatge d’encert ha estat elevadíssim, d’aquí que el marcador hagi estat tant igualat. L’arrencada del segon quart ha estat igual d’intens que el primer, l’equip local ha donat un pas endavant i poc a poc ha anat guanyant terreny al Sant Adrià, el que els hi ha servit per arribar al descans per davant però amb poc marge, el suficient per demostrar que és un equip seriós, lluitador i treballador (37-32).

Durant el descans han tingut lloc les dues accions Regal de la jornada, en primer lloc i sota la batuta i direcció del president del Club, Francisco Chacón, el públic assistent al pavelló ha pogut conèixer als més menuts de l’entitat, ja que s’han anat presentant els 35 jugadors de l’escola de bàsquet del club. L’acció ha estat animada per l’speaker del Viladecans i pare d’una de les jugadores del cadet, en Joan Carles Maldonado. Un a un han anat passant i presentant-se els 35 jugadors i jugadores. Posteriorment i abans que es reprengués el partit, quatre nois seleccionats entre el públic han estat els participants de l’acció Regal, tot participant en el concurs de tir: en un circuit marcat per tres posicions, els participants han intentat encistellar tots els tirs dels que han disposat amb un notable tant per cent d’èxit el que els ha permès a tots ells emportar-se la pilota oficial de l’FCBQ i el merchandaising de Regal. Així mateix, entre el primer i segon quart. i tercer i quart, el públic ha pogut emportar-se diferents obsequis gentilesa de Regal, patrocinador principal de la Copa Catalunya.

Seguidament ha arrancat novament el partit, sí la primera part ha estat vibrant la segona part del partit ha comptat amb emoció fins el darrer minut. La segona part ha arrencat amb domini del Sant Adrià, el que li ha significat capgirar el marcador. Tot i això el Viladecans no ha baixat els braços en cap moment i gràcies a la intensitat que han tornat a demostrar, i passant el seu joc per una de les jugadores referència, Sonia Pascual, han tornat a retallar diferències i posar-se per davant.
L’últim quart ha estat el més emocionant, l’Snatt’s Femení Sant Adrià ha sortit a per totes posant-se novament per davant i aprofitant la falta d’encert de les locals des de la línia de tirs lliures. Tot i això, el Viladecans ha continuat lluitant, el que els ha significat arribar als últims 39 segons de partit amb 3 punts d’avantatge. A falta d’11 segons per finalitzar el matx i amb un triple de la visitant Laia Flores, el conjunt de Sant Adrià ha forçat la pròrroga.

Els 5 minuts del període extra han continuat amb la mateixa tònica del partit, amb emoció, intensitat i bon joc per part dels dos conjunts, però finalment el bon joc exterior de l’Snatt’s Femení Sant Adrià ha estat clau per endur-se el partit, amb el resultat final de 87-93.

A destacar també la iniciativa que ha dut a terme aquesta temporada el BF Viladecans, duent el lema '¿Nos movemos por Itziar?' a les seves samarretes. Es tracta d’una nena de Viladecans, amiga d’una jugadora del club, que pateix una malaltia degenerativa. Amb l’objectiu de poder ajudar l’Itziar, el primer equip femení llueix aquest lema. Des d’aquí agrair al Viladecans aquesta iniciativa i animar a tots els lectors a col·laborar en aquesta causa de la que trobaran més informació clickant aquí.

A continuació trobareu les entrevistes als protagonistes com Francisco Chacón, president del club; Joan Carles Maldonado, pare d’una noia del club; així com a la capitana del club local, Sonia Pascual. Tots tres parlen del que significa el bàsquet per ells, cada un des de les diferents perspectives. L’entrenador del Viladecans, Jordi Escardívol, també ens ha ajudat analitzar aquest emocinoat partit resolt a la pròrroga.

- Entrevista Francisco Chacón / President (escoltar àudio)
- Entrevista Joan Carles Maldonado / Pare (escoltar àudio)
- Entrevista Sonia Pascual / Jugadora (escoltar àudio)
- Entrevista Jordi Escardívol / Entrenador (escoltar àudio)

Regal, patrocinador principal de la Copa Catalunya, es vincula amb el Bàsquet Català i amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l’emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò, crea aquestes Jornades Regal tot visitant diferents clubs catalans i vestint de gala els partits més emocionants de la Regal Copa Catalunya, tant masculins com femenins, al llarg de tota la competició. Agrair en nom de Regal totes les facilitats del BF Viladecans i al seu president per tal que l’Atrium de Viladecans fos una nova festa del bàsquet. Gràcies a tots!