BC River Andorra MoraBanc campió de la Copa Príncep i CB Prat de la Copa Adecco Plata

Andorra La Vella ha estat l'escenari, aquest divendres 31 de gener, de la 22a edició de la Copa Príncep amb la presència, per segon any consecutiu, del BC River Andorra MoraBanc que s'ha proclamat campió en vèncer al Quesos Cerrato Palencia per 77-61. El CB Prat, per la seva banda, s'ha fet amb el títol de campió de la Copa Adecco Plata en superar al Fundación Baloncesto Fuenlabrada per 79-83.

02-02-2014 00:00

El BC River Andorra MoraBanc entrenat per l'egarenc Joan Peñarroya s'ha proclamat campió de la Copa Príncep 2014 en superar al Quesos Cerrato Palencia per 77-61 en una final disputada al Poliesportiu d'Andorra.

El millor jugador del partit ha estat el gironí Jordi Trias amb un 28 de valoració fruit dels seus 12 punts i 20 rebots en una final que s'ha iniciat amb domini visitant (14-21). El conjunt andorrà però, ha capgirat el marcador en el segon quart arribant al descans amb un 33-26 favorable. A la represa, els jugadors dirigits per Peñarroya han augmentat una mica més la diferència (54-46) fins arribar al 77-61 final.

D'altra banda, la Copa Adecco Plata també comptarà amb un representant i campió català, el CB Prat, que aquest diumenge 2 de febrer ha superat al Fundación Baloncesto Fuenlabrada per 79-83 en un partit disputat al Pavelló Fernando Martín de Fuenlabrada.

El conjunt català dirigit per Carles Duran ha imposat el seu joc en els primers 10 minuts de partit (12-24) arribant al descans amb un 27-47 en una primera meitat de clar domini pratenc. A la represa, els locals han pogut retallar distàncies (50-62) fins arribar a capgirar el partit a tres minuts del final (73-72). El Prat però, ha reaccionat i encertat en els darrers minuts ha aconseguit sumar la seva primera Copa Adecco Plata amb un marcador final de 79-83.

Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) felicitar al BC River Andorra MoraBanc i al CB Prat per aquest nou títol.