Punt i final al 'Trofeu Ibercaja' de categoria Premini al Màgic Badalona

Les pistes del Màgic Badalona són l'escenari, els dies 27, 28 i 29 de desembre, d'un nou torneig de Nadal obert a equips de categoria Premini. I la pista central del Pavelló Olímpic de Badalona és on es disputen, en la tarda de diumenge 29 de desembre, les cinc finals del torneig.

29-12-2013 00:00

GALERIA FOTOGRÀFICA (FCBQ-Ricard Rovira)

La primera edició d'aquest torneig de categoria Premini està organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb el Màgic Badalona, l'Ajuntament de Badalona i el Badalona Bàsquet Base (BBB), amb la col·laboració d'Ibercaja.

Torneig Premini Badalona Nadal 2013 'TROFEU IBERCAJA'

· DIES:
del 27 al 29 de desembre de 2013
· LLOC:
Màgic Badalona (Concòrdia, 1) / fase prèvia
Pista Central Palau Olímpic de Badalona (Alfons XIII, s/n) / semifinals i final
· FORMAT:
Competició per nivells i un mínim de tres partits disputats. Els equips participants estaran dividits en els següents grups:

- Grup Femení
- Grup Blau
- Grup Groc
- Grup Verd
- Grup Vermell

FINALS (29/12/13, Pavelló Olímpic Badalona):

14:30h Grup Verd: UB Mir A - Club Joventut Badalona B

Campió: Club Joventut Badalona B

15:30h Grup Femení: CB Sant Celoni - Femení Sant Adrià

Campiones: Femení Sant Adrià

16:45h Grup Blau: UB Llefià A - Salesians Badalona A

Campió: UB Llefià A

17:45h Grup Vermell: UE Mataró A - Club Joventut Badalona A

Campió: Club Joventut Badalona A

19:00h Grup Groc: Club Joventut Badalona 1 - AE Cervantes

Campió: Club Joventut Badalona 1

CONCURS IBERCAJA

- El patrocinador principal del Torneig Premini Nadal 2013, i que dóna nom al Trofeu dels dies 27, 28 i 29 al Màgic Badalona, Ibercaja, sortejarà entre tots els participants i públic assistent, 5 pilotes de bàsquet i 2 Wii.

- El sorteig ha tingut lloc el diumenge 29 de desembre, a les 13h del migdia, en el marc del "Trofeu Ibercaja" de categoria Premini. Per tal de poder participar-hi només cal omplir aquest formulari i lliurar-lo a l'stand ubicat a les pistes del Màgic Badalona, a tal efecte, durant els dies del torneig.

ACTIVITATS PARAL·LELES

- Tots els jugadors i jugadores participants en el torneig tindran entrada gratuïta a la pista de gel instal·lada al Màgic Badalona durant aquells dies.

- Invitacions pel partit de la Liga Endesa entre el FIATC Joventut i el Real Madrid pels nens/es dels equips participants (el preu de l'entrada pels acompanyants serà de 6€ -els nens hauran d'anar acompanyants per un adult-).

- Durant el dissabte 28 de desembre aquest 'Trofeu Ibercaja' comptarà amb la visita d'alguns jugadors del FIATC Joventut.

VISITES INSTITUCIONALS

L'Alcalde de Badalona, Sr. Xavier Garcia Albiol, el Regidor d'Esports, Sr. Juan Fernández, els directius de la Federació Catalana de Basquetbol: Sr. Ángel Rubio, Sr. José Luis Garcia Vela i Sr. Enric Prats, entre d'altres, visiten les pistes del Màgic Badalona durant la celebració del Trofeu Ibercaja.

Demà a les finals que es disputaran al Pavelló Olímpic de Badalona comptarem també amb la presència del President de la Federació Catalana de Basquetbol, el Sr. Joan Fa.

HUMANA, present al "Trofeu Ibercaja"

L'FCBQ i l'ONG han arribat a un acord pel qual Humana ubicarà un contenidor a les pistes del Màgic Badalona durant el torneig dels dies 27, 28 i 29, per a que la gent que vulgui pugui dipositar roba usada. La recollida d'aquesta va destinada a projectes pel desenvolupament de formació i educació, entre d'altres.