La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) presenta l'aplicació per a mòbils del Bàsquet Català

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) es posa a l'avantguarda tecnològica posant en marxa una nova aplicació per a mòbils amb l'objectiu de facilitar, als seus usuaris i a tot aficionat al Bàsquet Català, la informació que més els interessi.

07-01-2014 00:00

Gaudeix del Bàsquet Català
amb l’aplicació oficial per a mòbils

L'aplicació per a mòbils del Bàsquet Català de l'FCBQ veu la llum amb l'objectiu de facilitar, als seus usuaris i a tots els afeccionats del Bàsquet Català, la informació que més els interessi.

Amb aquesta aplicació es podran consultar tots els calendaris, horaris i partits; accedir i rebre directament les notícies del Bàsquet Català, dividides per categories i classificant-les personalment com a favorites en el vostre dispositiu; escollir quines són les vostres preferències informatives i un llarg etcètera.

Tanmateix, els usuaris podran marcar els clubs, els equips o les competicions preferides destacant-los de la resta; rebent notificacions amb els resultats que es produeixin durant el cap de setmana tan aviat com es disposi d'ells, oficialment; i poder consultar les classificacions de cada grup i jornada.

El cost de l'aplicació és de 2,49 euros, uns diners que serviran per sufragar el desenvolupament de l'aplicació i el seu manteniment. Amb aquesta aportació serà possible donar la informació en temps real i evitar, així, que sigueu vosaltres qui l’hagi d’anar a cercar.

L’aplicació és, per fi, una realitat, després del desenvolupament d'un model de negoci innovador que va iniciar-se fa any i mig, amb un concurs d’aplicacions on es varen presentar 20 candidatures. Els guanyadors d'aquest concurs obert a empreses i persones físiques, són els que finalment han dut a terme el projecte, desenvolupant l’aplicació que ara posem a la vostra disposició.

En aquests moments, l'aplicació de l'FCBQ només està disponible per Android però esperem que en un breu termini de temps també ho estigui per iPhone.

Rep tota la informació del Bàsquet Català al moment, personalitza-la i gaudeix cada dia amb l'aplicació de l'FCBQ! El Bàsquet Català, El Vius, El Sents!

- Descarrega l'aplicació oficial del Bàsquet Català clickant aquí!

| FCBQ |