Partit entre internes i monitores del projecte 'Bàsquet per a tothom' de l'FBC al CP Dones

El passat dimecres dia 22 de maig un grup de monitores del projecte 'Bàsquet per a Tothom', de la Fundació del Bàsquet Català (FBC), van viure l'experiència d'enfrontar-se, en un partit de bàsquet, a un combinat d'internes del Centre Penitenciari Dones de Barcelona.

23-05-2013 00:00

Desprès de passar els nervis inicials d’una trobada d’aquestes característiques i de familiaritzar-se amb l’entorn, la jornada va començar amb un escalfament conjunt de les monitores i les internes, on es va aprofitar per crear vincles i emfatitzar que no només es tractava de jugar un partit sinó també d’interaccionar unes amb les altres per tal de passar una estona diferent a la realitat diària d’un centre penitenciari.

Acabat l’escalfament, realitzat mitjançant jocs i exercicis propis de l’esport que tant ens uneix, el bàsquet, es va procedir a fer una fotografia de cada equip i a iniciar el partit. Les ganes i motivació de les recluses van fer que al començament del partit les nostres monitores es veiessin sorpreses pel bon joc de l’equip del CP DONES, amb un seguit d’accions acabant amb bàsquet constant. Mica en mica l’equip de l'FBC va reaccionar i va anar igualant el marcador. L’equilibri en el marcador es va mantenir fins gairebé el final del partit, on l’estat físic de l’equip del CP DONES va fer que les de l'FBC acabessin emportant-se la victòria per pocs punts de diferencia. I per acabar tot plegat la imprescindible fotografia de grup que quedarà pel record del que va ser una trobada festiva en que tant internes com monitores van viure una experiència enriquidora.

Esdeveniments com aquest fan que grups de persones en situacions molt diferents puguin gaudir, com va ser el cas, d’una magnífica matinal de bàsquet, demostrant un cop més la important vessant social i els valors que duu implícit l’esport i que tant fomentem des de la Fundació del Bàsquet Català.

Gràcies a totes noies!

| Fundació |