La Federació Catalana de Basquetbol i l'agència Newcounsel arriben a un acord de col·laboració

La Federació Catalana de Basquetbol i Newcounsel van signar, aquest dimarts 22 de maig de 2013, un acord de col·laboració per tractar d'impulsar i promoure l'intercanvi de coneixement.

22-05-2013 00:00

Fotos: Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), en la línia iniciada des de fa uns mesos d'establir convenis de col·laboració amb diferents empreses o entitats que puguin aportar un benefici al desenvolupament i promoció de les activitats del Bàsquet Català, tant dins com fora del territori d'àmbit català i estatal, va signar aquest dimars 22 de maig, un acord de col·laboració amb l'agència rusa Newcounsel, en un acte que va comptar amb la presència del Sr. Joan Fa, President de l'FCBQ, el Sr. Ángel Rubio, directiu responsable de l'àrea de Promoció de l'FCBQ; el Sr. Lluís Vial, director corporatiu de la Fundació del Bàsquet Català, el Sr. Francesc Ordeig i del Sr. Soslan Kokoev, en representació de Newcounsel.

Aquesta agència, que en l'àmbit adscrit a la Federació Rusa comercialitza paquets de serveis esportius captant els seus clients a universitats, associacions culturals, empreses i persones físiques de tot tipus, es converteix així en col·laboradora de la Federació Catalana de Basquetbol.

Fruit d'aquest acord, ambdues entitats desenvoluparan conjuntament projectes de formació tècnica per a jugadors de bàsquet; partits amistosos d'equips amateurs i/o professionals; cursos per a àrbitres; conferències, xerrades o clínics de personalitats amb autoritat en el món de la cistella; assessoria en l'organització d'estructures federatives o de clubs per a la promoció i desenvolupament del bàsquet, entre d'altres, tot potenciant al màxim el nostre esport.

| FCBQ |