El 100x100 Basket Olost participarà, del 9 al 12 de maig, a la fase final de l'European Youth Basketball League

L'equip Cadet Masculí de l'Escola de Bàsquet Masculí Osona que competeix a la categoria Cadet Preferent disputarà, del 9 al 12 de maig a Riga, la fase final de l'European Youth Basketball League (EYBL).

07-05-2013 00:00

El 100x100 Basket Olost s'ha classificat per a la fase final d'aquesta competició europea després dels bons resultats aconseguits a les fases prèvies disputades a Riga, Khimki i Klaipeda.

En el primer stage jugat a Riga al mes de novembre passat, l'equip català va finalitzar en segona posició, mentre que en el segon stage de Khimki (gener de 2013) com en el tercer stage a Klaipeda (març de 2013) va acabar en tercera posició. En global, l'Olost va sumar un total d'11 victòries i 4 derrotes aconseguint la tercera posició final d'aquesta competició que ha comptat amb la participació de 16 equips europeus.

En aquesta fase final de Riga, en la que participaran un total de 8 equips, l'Olost s'enfrontarà al BC Donetsk en els quarts de final (10/05/2013). En cas de victòria, el conjunt català jugaria les semifinals de l'11 de maig contra el guanyador del BS VEF - BS Klaipeda. La final està prevista pel diumenge 12 de maig.

Trobareu el calendari de joc d'aquesta fase final clickant aquí.