INSCRIPCIONS OBERTES Nit del Bàsquet Català 2012

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, dissabte 30 de juny, la 'Nit del Bàsquet Català 2012' on es lliuraran les tradicionals distincions, guardons, medalles i reconeixements a entitats i persones diverses del Bàsquet Català corresponents a la temporada 2011-2012. L'acte comptarà amb el suport i la col·laboració d'El Corte Inglés, Viatges Bétulo, EFA, Bcn Events i l'Aliança.

04-05-2012 00:00

 

 

La 'Nit del Bàsquet Català 2012' se celebrarà a la Sala d'Actes de La Salle (c/ del Lluçanés, 41, de Barcelona) a partir de les 20 hores del dissabte 30 de juny i serà presidida pel Sr. Joan Fa, President de la Federació Catalana de Basquetbol.

La inscripció per assistir a la 'Nit del Bàsquet Català 2012' és GRATUÏTA i les reserves es podran realitzar del 10 de maig al 20 de juny tot omplint el FORMULARI que trobareu clickant aquí. Preguem la reserva de tiquets amb la màxima antelació possible, doncs seran adjudicats per rigorós ordre de confirmació (aforament limitat de la sala). L'aparcament serà reservat i gratuït (aforament limitat).

Durant l'acte, que enguany arriba a la seva 31a edició (abans denominada Trobada del Bàsquet Català), es lliuraran diferents guardons a persones que han desenvolupat una dilatada tasca en pro del Bàsquet Català i a jugadors amb una destacada trajectòria esportiva.

Així mateix, també s'atorgaran ensenyes, medalles i reconeixements a d'altres personalitats, entitats, jugadors, entrenadors, àrbitres i auxiliars de taula per la seva dedicació al nostre esport, així com diplomes a les entitats que han assolit un ascens de categoria o han assolit títols en la temporada 2011-12. Durant l'acte també se sortejaran diferents obsequis sorpresa entre tots els assistents.

El llistat definitiu de guardonats d'aquesta 'Nit del Bàsquet Català 2012' el podreu trobar clickant aquí.

L'aparcament serà gratuït (aforament limitat) i en aquest també hi podran aparcar els assistents a l'Assemblea General de l'FCBQ.

Com arribar a La Salle: