Presentat el nou llibre de Jordi Robirosa: Basquetmania, 25 anys viatjant amb el bàsquet català i europeu

La Llibreria Bertrand de Barcelona va ser l'escenari, aquest dilluns 28 de març, de la presentació del llibre "Basquetmania, 25 anys viatjant amb el bàsquet català i europeu" de Jordi Robirosa, periodista de Televisió de Catalunya especialitzat en bàsquet.

29-03-2011 00:00

- Veure fotografies (FCBQ):
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]

L'acte, presentat per Josep Maria Farràs, cap d'esports de TV3; Carme Lluveras, entrenadora de bàsquet; i Nacho Solozabal, exjugador i analista de TV3; va aplegar una àmplia representacó del Bàsquet Català com ex jugadors, tècnics, informadors i directius; així com també representats del bàsquet espanyol i europeu.

En aquest nou llibre, Jordi Robirosa recull un munt d’històries i anècdotes desconegudes per als aficionats del bàsquet, a la vegada que ofereix reflexions interessants sobre l’esport, les persones que hi participen i l’apassionant professió de periodista. I és que vint-i-cinc anys voltant pels camins del nostre bàsquet –el català, l’espanyol i l’europeu– donen per a molt.

La història d’una carta lliurada en mà a Drazen Petrovic a Zagreb, els moments difícils a les terribles pistes gregues, les vivències més emocionants al costat dels equips catalans a totes les Final Four, el record de l’inigualable Audie Norris, la veritable història del gran capità Nacho Solozabal, el bàsquet femení, el de formació, el modest, o el veritable significat de la paraula apostoflant, són algunes de les reflexions que ens apropa Jordi Robirosa en aquest "Basquetmania, 25 anys viatjant amb el bàsquet català i europeu" (Editorial Columna) que ja està a la venda a les llibreries catalanes.

| FCBQ |