L'FCBQ present a l'acte de lliurament de beques de la Generalitat

El Complex Esportiu d'Esplugues de Llobregat va ser la seu d'un esdeveniment que va atorgar 134 beques a esportistes durant la present temporada 2023-24.

20-06-2024 12:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb el seu gerent Toti Mumbrú al capdavant, va assistir a l'acte de lliurament de beques a esportistes durant aquesta passada temporada 2023-24, celebrat el passat dimecres 19 de juny.

El Complex Esportiu d'Esplugues de Llobregat va ser la seu d'un esdeveniment organitzat pel Govern de la Generalitat, presidit per Laura Vilagrà, vicepresidenta del Govern, i que va comptar amb la presència d'Anna Caula, secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, juntament amb Aleix Villatoro, director del Consell Català de l'Esport (CCE); Oriol Marcé, subdirector d'Activitats Esportives i Infraestructures del CCE; Pilar Pina, directora de l'Institut Joaquim Blume; Carles Giralt, responsable de l'Àrea d'Alt Rendiment i Esport Federat, així com també presidents, entrenadors i representants de diverses Federacions, entre altres.

Fins a 134 esportistes del Centre de Tecnificació Blume han rebut aquestes beques per a la present temporada 2023-24, per a realitzar la seva preparació esportiva al Centre de Tecnificació Multiesportiu d'Esplugues de Llobregat. Aquest grup d'esportistes forma part del Programa d'Alt Rendiment Català (ARC), que aporta elements tècnics, econòmics i materials necessaris per a millorar les seves condicions de l'entrenament i de competició, sense deixar de banda la formació personal i acadèmica.

| FCBQ | Segle XXI |