Cartagena acull el 2n Campionat d'Espanya de seleccions 3x3

La ciutat de la Regió de Múrcia serà la seu, el 22 i 23 de juny de 2024, de la 2a edició del Campionat d'Espanya de seleccions 3x3 U15 i U13.

21-06-2024 15:30

La celebració de la 2a edició del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques 3x3 de categoria U15 i U13 femenina i masculina arribarà, el proper cap de setmana del 22 i 23 de juny de 2024, a la ciutat de Cartagena, que serà la seu d'un esdeveniment que comptarà amb la presència de Catalunya, amb un combinat femení i masculí de cada categoria.

Més de 300 jugadores i jugadors s'aplegaran al Palacio Municipal de Cartagena i a les pistes annexes habilitades al Palacio de Deportes de la mateixa localitat murciana que, durant aquests dos dies de competició, seran l'epicentre de la segona edició d'un campionat, que es va celebrar amb èxit la temporada anterior a la Ciutat Esportiva de Blanes, i que enguany reunirà un total de 78 equips de les diferents seleccions autonòmiques. Aquest atractiu torneig comptarà amb una notòria participació d'esportistes de les categories U13 i U15 i que es disputarà, simultàniament, durant dos llargs dies d'una competició que es podrà seguir en directe per CanalFEB

Cada categoria estarà formada per 19 equips (Catalunya tindrà un conjunt representant) i quedarà dividida en quatre grups (fase prèvia en format de lligueta a una volta prevista per dissabte 22). Els dos primers de cada grup accediran a les eliminatòries de quarts de final, que tindran lloc el diumenge 23 de juny en un segon dia de campionat dedicat exclusivament als creuaments de la lluita per les medalles.

Catalunya a l'estatal de seleccions 3x3


U13 FEMENINA
Grup B: Catalunya, Aragó, País Basc, Galícia i Regió de Múrcia 2

U13 MASCULINA
Grup A: Catalunya, Madrid, Extremadura, Principat d'Astúries i La Rioja

U15 FEMENINA
Grup C: Catalunya, Regió de Múrcia, País Basc, La Rioja i Castella-la Manxa

U15 MASCULINA
Grup A: Catalunya, País Basc, Principat d'Astúries, Castella-la Manxa i Melilla