Vist-i-plau de l'Assemblea General Ordinària a la temporada 2023-24

Aquest dissabte 15 de juny s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Basquetbol amb la presència de les entitats afiliades.

17-06-2024 13:00

El Pavelló Nou Congost de Manresa ha acollit, aquest dissabte 15 de juny de 2024, l'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la presència de les entitats afiliades i en la qual s'han aprovat totes les propostes presentades.

L'Assemblea ha reunit aproximadament un centenar de clubs catalans que han aprovat, per unanimitat, l'Informe de presidència, la Memòria d'activitats de la temporada 2023-24 i els comptes anuals i liquidació del pressupost de 2023, entre d'altres. Durant aquesta, també s'ha explicat el Pla de Competicions previst per a la temporada 2024-25, a la que l'Assemblea General ha donat llum verda.

El President Ferran Aril, durant el seu informe, ha fet un repàs de les diferents competicions i activitats generades durant una temporada que s'ha tancat amb nou èxit del Bàsquet Català i dels seus equips. També ha informat sobre els actes dels darrers sis mesos del Centenari del Bàsquet Català, el salt qualitatiu a nivell competitiu i ascendent, la consolidació de la Super Copa, màxima competició sènior femenina i masculina; el desenvolupament dels diferents programes BQ, entre d'altres; i ha fet un repàs de la tramitació final de llicències d'aquesta temporada, tot batint els rècords històrics tancant el curs 2023-24 arribant els 84.402 federats i federades, dels 419 clubs afiliats i els 5.946 equips.

De cara a la temporada vinent, s'han presentat un seguit de modificacions i propostes, com són: la flexibilitat en el pagament de les llicències i la mútua; la modidificació del reglament de bàsquet base; la inclusió de la categoria U14 Infantil Preferent masculí i femení a l'Open Day, entre d'altres.

| FCBQ |