Gran Circuit 3x3 FCBQ a Torelló amb rècord d’equips

Dissabte 8 de juny, la zona esportiva i plaça Vella de Torelló van acollir la 4a seu del circuit català oficial de 3x3 amb 144 equips i més de 450 esportistes.

10-06-2024 18:30

Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el Club Bàsquet Torelló, aquesta nova parada del 7è Circuit 3x3 FCBQ va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Torelló i la col·laboració de Mundo Deportivo.

Un total de 8 pistes instal·lades a la plaça Vella i zona esportiva de la ciutat van ser l’escenari d’un immillorable torneig que tornava a Torelló amb equips i esportistes de totes les categories, des de Pre-Mini fins Sènior passant per Mini, Infantil, Cadet, Júnior, Unificada i Veterans.

El Circuit 3x3 FCBQ segueix el seu juny frenètic amb Banyoles (diumenge 16), Cubelles (dissabte 22) i Balaguer (dissabte 29) com a properes paradesEl 7è Circuit Català de 3x3 arriba amb forces renovades i es disputarà en 10 ciutats tot reforçant el protagonisme per a totes les edats amb les corresponents millores anuals.

Enguany, el Circuit farà parada a noves ciutats com Cubelles, Les Franqueses o Blanes, i recupera seus com la d'aquest passat cap de setmana a Torelló, o Viladecavalls. Una de les altres novetats d'aquesta temporada és la presència i seguiment a través de l'instagram oficial del 3x3 Bàsquet Català: una nova xarxa social (@3x3BasquetCatala) on seguir tota l'actualitat del Bàsquet 3x3 d'una forma més dinàmica i atractiva plena de novetats. Pel que fa a la promoció del bàsquet i d'aquesta modalitat, la 7a edició del Circuit 3x3 FCBQ ha renovat el seu compromís amb Mundo Deportivo, que ofereix novament una cobertura informativa especial del Circuit.

Tota la informació del 7è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat

Torelló / Circuit 3x3 FCBQ 2024