El 7è Circuit 3x3 FCBQ arriba a Les Franqueses del Vallès

En el marc dels actes com a Vila Europea de l’Esport 2024, Les Franqueses s'estrenarà dissabte 25 de maig com a seu oficial del circuit català de 3x3.

23-05-2024 18:00

Aquest dissabte 25 de maig, Les Franqueses del Vallès serà la seu, per primera vegada, d'una prova del Circuit 3x3 FCBQ. Organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el CB Les Franqueses, el torneig comptarà amb el suport de l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, la col·laboració de Mundo Deportivo; i serà Memorial Joan Hernández Gómez, en record d'una persona que va significar molt pel club vallesà.

Després d'un gran inici a Tarragona, el Circuit 3x3 FCBQ 2024 farà parada a les 7 pistes habilitades al pavelló i pista poliesportiva de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall durant tota la jornada del proper dissabte acollint esportistes i equips de totes les categories: Pre-Mini, Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior. En total, aquesta 2a parada del Circuit comptarà amb un total de 96 equips inscrits i prop de 400 esportistes.

La de Les Franqueses del Vallès serà una de les noves seus de l'edició d'enguany del Circuit juntament amb Cubelles (22 de juny) o Blanes (6 de juliol). El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa set temporades per la Federació Catalana de Basquetbol amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

El 7è Circuit Català de 3x3 arriba amb forces renovades i es disputarà en 10 ciutats tot reforçant el protagonisme per a totes les edats amb les corresponents millores anuals. Enguany, el Circuit farà parada a noves ciutats com Cubelles, Les Franqueses o Blanes, i recuperarà seus com Torelló i Viladecavalls. Una de les altres novetats d'aquesta temporada serà la presència i seguiment a través de l'instagram oficial del 3x3 Bàsquet Català: una nova xarxa social (@3x3BasquetCatala) on seguir tota l'actualitat del Bàsquet 3x3 d'una forma més dinàmica i atractiva plena de novetats. Pel que fa a la promoció del bàsquet i d'aquesta modalitat, la 7a edició del Circuit 3x3 FCBQ ha renovat el seu compromís amb Mundo Deportivo, que oferirà novament una cobertura informativa especial del Circuit.

Tota la informació del 7è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat