Renovació de l'acord de patrocini entre Loteries de Catalunya i l'FCBQ

Loteries ha destinat 300 milions d’euros a accions i programes socials per als col·lectius més desfavorits de la societat.

23-05-2024 10:00

Loteries de Catalunya i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) han formalitzat, aquest dimecres 22 de maig al matí, la renovació de l'acord de col·laboració per a promoure una campanya conjunta de visibilitat i promoció de les loteries, que comercialitza durant el 2024, principalment La Grossa amb La Dooble.

Aquesta loteria, creada especialment per ajudar el teixit associatiu català, va premiar el Club Esportiu Bisbal Bàsquet amb la quantitat total de 10.000 euros, el desembre d'aquest any 2023.

La signatura d'aquesta renovació, que estableix la seva durada actual fins el pròxim 31 de desembre de 2024, s'ha celebrat a la seu central de la Federació. Aquest acord de patrocini ha comptat amb la presència del President de l'FCBQ, Ferran Aril, així com també de Jaume Torrabadella, Director General de Loteries de Catalunya.

Loteries de Catalunya fa més de trenta-cinc anys que està al costat de les persones que més ho necessiten. Els beneficis es destinen de manera íntegra al suport de projectes socials que es canalitzen a través del Fons de Loteries per la Prosperitat i la Cohesió Social. Al llarg de la seva història, l'entitat ha transferit al Departament de Drets Socials 300 milions d’euros per ser destinats a diferents programes pels col·lectius més desfavorits de la societat catalana.

| FCBQ |