BC Tecla Sala campió de la Copa Catalunya Masculina

Els jugadors del BC Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat es proclamen campions de la Copa Catalunya Masculina 2023-24.

25-05-2024 20:00

MARISTES ADEMAR i BC TECLA SALA van ser els protagonistes, el passat dissabte 25 de maig al Poliesportiu Municipal del Centre - Marcel·lí Maneja de L'Hospitalet de Llobregat, de la Final de la Copa Catalunya Masculina 2023-24 organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el BC Tecla Sala. Els jugadors del MARISTES ADEMAR de Badalona accedien a la final com a primers classificats de la lliga regular en finalitzar el grup 1 amb un balanç de 19 victòries i 7 derrotes; mentre que els amfitrions del BC TECLA SALA van fer-se amb un total de 22 victòries per només 4 derrotes al grup 2.

Tots dos equips, com a campions dels seus respectius grups de la Copa Catalunya Masculina aconseguien automàticament l'ascens a la Super Copa, la competició de màxim nivell del Bàsquet Català. A la final i davant de la seva afició, el BC TECLA SALA es va acabar proclamant campió de la Copa Catalunya Masculina 2023-24 en superar a la final al conjunt badaloní per un 60-67 en un igualat partit que no es va decidir fins als darrers instants.

Durant el mateix cap de setmana del 25 i 26 de maig i també a L'Hospitalet de Llobregat però al pavelló veí del Fum d'Estampa, es va celebrar la fase final de la competició per determinar la classificació final del campionat. La U.E. CLARET A va finalitzar en 3r lloc en guanyar a la final a un GRUP VIA - CB ARTÉS que acaba en 4a posició. El 5è i 6è lloc final va ser pel FORMULA SR - LLUÏSOS DE GRÀCIA A i AEC COLLBLANC - ÍTACA respectivament.