Barça CBS campió de la Copa Catalunya Femenina

Les jugadores del Barça CBS es proclamen campiones de la Copa Catalunya Femenina 2023-24.

14-05-2024 10:00

El passat cap de setmana de l'11 i 12 de maig es va celebrar la 26a i darrera jornada de lliga de la Copa Catalunya Femenina 2023-24 amb el títol de campiones en joc. Un trofeu que es va emportar el BARÇA CBS en superar, diumenge 12 de maig al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, a l'HERRERUELA FORÇA LLEIDA per un 68-58. Amb aquest triomf, el conjunt blaugrana es convertia en campió de la Copa Catalunya i davant de la seva afició.

Les jugadores de Sant Feliu de Llobregat tanquen la fase regular amb un balanç de 19 victòries i 7 derrotes per davant del Q2 CONSULTORS CB BALAGUER, 2n classificat però amb el mateix balanç per l'average perdut amb les campiones. Amb aquesta 1a posició i campionat, el BARÇA CBS, dirigit per Ricard Sevil, aconsegueix l'ascens a la Super Copa, la competició femenina de màxim nivell català.

Finalitzada la fase regular, el proper cap de setmana del 25 i 26 de maig, serà el torn de la fase final per l'ascens amb la participació del Q2 CONSULTORS CB BALAGUER, CATALUNYA TELECOM GEIEG B, SD ESPANYOL i SANT GERVASI, com a segon, tercer, quart i cinquè classificats de la lliga regular respectivament. Tots quatre equips s'enfrontaran en una final a quatre amb una plaça d'ascens més a Super Copa Femenina en joc.