El talent U13 i U15 de Catalunya es concentra a Vilafranca del Penedès

El Torneig Territorial de seleccions femení i masculí es va celebrar durant el diumenge 14 d'abril al Pavelló Nou La Gamba.

15-04-2024 19:00

Vilafranca del Penedès va ser esdevenir, aquest passat diumenge 14 d'abril, la capital del Bàsquet Català en categories U13 i U15, tant en clau femenina com masculina, amb la celebració del Torneig Territorial de Seleccions.

Al matí va ser el torn de la categoria infantil, que va estar des de les nou del matí fins a dos quarts de tres del migdia competint amb els millors nens i les millors nenes de les quatre províncies catalanes. Van participar 8 equips femenins i 8 de masculins en un Pavelló Nou La Gamba amb un ambient espectacular que va comptar amb més de 200 nens i nenes U13. A la tarda va ser el torn de la categoria cadet, amb 6 equips femenenins i 6 de masculins amb prop de 200 joves U15 que van disputar partits, des de les quatre de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre.

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va organitzar, un any més, aquest Torneig per a fer un seguiment de les categories U13 i U15. El Torneig es va poder celebrar gràcies al suport del SE Casal de Vilafranca i de l'Ajuntament de Vilafranca, que va posar tot tipus de facilitats per a poder tirar endavant una nova activitat relacionada amb l'esport de la cistella en un pavelló Nou La Gamba que va permetre jugar molts partits a la vegada.

Torneig Seleccions Territorials U13 i U15